2080'li sistem tavsiyesi

Bütçe
9000-12000
RTX 2080 Super koydum:

RTX 2080 yerine RTX 2070 Super tercihi daha mantıklı ve benim yaptığım sisteme eklenebilir:

Topladığım sistem buna benziyor da ASRock anakartların sıkıntısı bitmiyor diye duydum. Onun yerine Gigabyte'ın B450'si daha mantıklı değil mi? Bir de MSI yerine Gigabyte olmaz mı fiyatı bütçeme uygun değil monitör dahil 10000-12000 TL bütçem var.

RTX 2080 Super koydum:

RTX 2080 yerine RTX 2070 Super tercihi daha mantıklı ve benim yaptığım sisteme eklenebilir:

Şöyle bir sistem düşünüyorum. PSU markası güvenilir mi?

Son düzenleme:
Topladığım sistem buna benziyor da ASRock anakartların sıkıntısı bitmiyor diye duydum. Onun yerine Gigabyte'ın B450'si daha mantıklı değil mi? Bir de MSI yerine Gigabyte olmaz mı fiyatı bütçeme uygun değil monitör dahil 10000-12000 TL bütçem var.

Şöyle bir sistem düşünüyorum. PSU markası güvenilir mi?

@Sylveon size bu bütçede toplanabilecek en sistemlerden birini önermiş. Sizin attığınız bilgisayar leş gibi Gamepower monitör falan var. ASRock anakartlardan şikayet eden kimseyi görmedim. Hatta neredeyse herkes ASRock anakartların isminden de anlaşabileceği üzere taş gibi olduğunu söylüyor. Attığınız sistemi almayın, paranızı çöpe atmış olursunuz.

@Sylveon size bu bütçede toplanabilecek en sistemlerden birini önermiş. Sizin attığınız bilgisayar leş gibi Gamepower monitör falan var. ASRock anakartlardan şikayet eden kimseyi görmedim. Hatta neredeyse herkes ASRock anakartların isminden de anlaşabileceği üzere taş gibi olduğunu söylüyor. Attığınız sistemi almayın, paranızı çöpe atmış olursunuz.
Eger bir marka hakkında bir bilgisi yoksa alıcının böyle şeyler dediğini gördüm ilginç bir durum gerçekten.

Bütçemi belirttim monitör dahil 12000 -13000 TL bana verdigi ekran kartı 9000 TL

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı