kalyskahier
Hectopat
2'si arasında kaldım.
Son düzenleyen: Moderatör:
2'Si arasında kaldım.
2 Side çük güzel duruyor.monitörünüzün çözünürlüğü neydi?
1080P oynamayı düşünüyorum 2K'ya çok takılmıyorum fazla FPS iyidir açısından.
bottleneck de falan yaptığımda ve diğer konulara baktığımda çok fazla darboğaz olmayacağını söylüyorlar hem 3600x ile daha geleceğe dönük olmaz mı ?1080P'de mutlaka darboğaz olur. Bence 3700X RTX 2070 alın hem geleceğe dönük olur.
Bottleneck de falan yaptığımda ve diğer konulara baktığımda çok fazla darboğaz olmayacağını söylüyorlar hem 3600X ile daha geleceğe dönük olmaz mı?
Monitörümün 2k özelliği var. ultra 1080p oynamak mı yoksa 2k high-medium oynamak mı diye soralım o zaman3700X 3600X'den daha güçlü, yani bilmiyorum sizin terchiniz ahım şahım olmaz ama illaki olacak darboğaz, 2080 Super zaten 1080P kartı değil ona 3700X taksanız bile tamamen kullanmaz kart kendini.
Darboğaz yapacak olan bileşenler değil, 1080pde o kartı kullanmak. 1080pde 2080super tam performans çalışmaz.bottleneck de falan yaptığımda ve diğer konulara baktığımda çok fazla darboğaz olmayacağını söylüyorlar hem 3600x ile daha geleceğe dönük olmaz mı ?
2'Si arasında kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.