RTX 2080 + R5 3600 vs 2070S + i9 9900K

Taş gibi bir karttır. Tam bir fiyat performans ürünüdür.
Sistem gayet guzel ama 1 TB SSD yerine Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 250 GB SSD 3500/2300 MB/s Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bunu almak yanına da 1 TB HDD almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum hem depolama alanımız artar hem de SSD mizin hızını yaklaşık 7 kat arttiririz
R6, Escape From Tarkov, LOL gibi takım halinde girilen oyunlarda oyun yüklenme süresi HDD'de çok uzun sürüyor. Dolayısıyla siz beklerken diğer oyuncuları da bekletiyorsunuz. R6'da bu yüzden şikayetten ban yemişliğim var. (Escape From Tarkov'da oyun yüklenene kadar haritadan kaçış süresi ilerliyor.) Keza RDR2'de de loading ekranları çok uzun sürüyor. Beklerken oyundan soğuyabiliyor insan. O yüzden direk yüksek kapasiteli SSD kullanmak daha mantıklı.

Topladığım sistemde Samsung 860 QVO yerine aynı fiyata 1TB XPG SX6000 PRO seçilebilir.

@alperendrs
Açıkça yazsaydın ilk mesajına monitörde gerekiyor diye insanlar da ona göre sistem tavsiyesinde bulunurdu. Ben sadece kasa için o kadar bütçeniz var sandım.

Monitör dahil sistem tavsiyem:
kasa2.png

@alperendrs
Açıkça yazsaydın ilk mesajına monitörde gerekiyor diye insanlar da ona göre sistem tavsiyesinde bulunurdu. Ben sadece kasa için o kadar bütçeniz var sandım.

Monitör dahil sistem tavsiyem:
Eki Görüntüle 496341
O kasa ile güç kaynağı yerine "Cooler Master MasterBox MB511 RGB 650W" daha mantıklı gibi.Dark markası da ne bileyim.

O kasa ile güç kaynağı yerine "Cooler Master MasterBox MB511 RGB 650W" daha mantıklı gibi.Dark markası da ne bileyim.
Dark'ın o kasası diğer bileşenleri gibi değildir. Forumda aratıp bakabilirsiniz.
Ayrıca High Power markası Thermaltake gibi büyük markalara PSU üreten bir firmadır. PSU sektörünün öncülerindendir.
Önerdiğim model sizin önerdiğiniz kasanın PSU'sundan daha kalitedir. Dark'ın kasasındaki 4 tane ARGB fan ve kontrolcü de ekstrası.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben videoya bakmadım ama r5 3600 ile darboğaz yapmaz diye düşünüyorum

Arkadaslar bir PC toplayacağım. ya Ryzen 5 3600, RTX2080 GAMING X Trio ve MSI B450 Tomahawk ya da RTX2070 Super Gaming X Trio, i9 9900K ve Gigabyte Z390 D alacağım. Hangisini onerirsiniz? Toplam butce 12.000 TL.
Sistem işlemci 3700x + ekran kartı 2080 super yapıp alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı