20H2'de OneDrive Windows Gezgini'nden kaldırıldı mı?

turaner2422

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2019
Mesajlar
347
Makaleler
2
Çözümler
1
Eskiden resimdeki gibi OneDrive klasörü olurdu kenarda. Bende yok. 20H2'de güncellemeyle mi kalktı, güncelleyenler yazabilir mi? Nasıl geri getirebilirim?

f824737b-1c84-9a5f-929c-7c3a3cb60391.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden resimdeki gibi OneDrive klasörü olurdu kenarda. Bende yok. 20H2'de güncellemeyle mi kalktı, güncelleyenler yazabilir mi? Nasıl geri getirebilirim?

Eki Görüntüle 842620

Kaldırılmadı bende mevcut.
C:\Users\AppData\Local\Microsoft\OneDrive kısmına ilerleyin. OneDrive uygulamasını sürükleyerek hızlı erişime taşıyın.
 
Başlat aramaya OneDrive yazıp dosya konumunu aç diyerek OneDrive'a sağ tıklayıp hızlı erişime sabitleyi seçebilirsiniz. 20H2'ye henüz geçmediğim için kaldırıldıysa bilmiyorum.
 
Çözüldü. Öncelikle bütün yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Sorunum şöyle çözüldü. OneDrive'ı kaldırmışım daha önceden. Tekrar indirdim ancak Windows Gezgini'ne kısayol eklenmedi.
OneDrive'ı bilgisayarından kaldırmış olma ihtimalin var mı?

Alternatif olarak bu Kayıt Defteri girdilerini aşağıdaki ZIP dosyası içeriği ile güncelleyebilirsin.
@SypeR dostum çok teşekkür ederim bu dosyayı arıyordum 2 gündür. Bunları deftere ekledim. Sadece bu kayıtları deftere eklemek yetmedi. C:\Users\Turan(siz kendi kullanıcı hesabınızın adını yazın)\AppData\Local\Microsoft\Update konumunda Windows'ta stock olarak gelen OneDriveSetup.exe dosyasını ve bir üst dizindeki OneDrive.exe'yi çalıştırdım. Ve bilgisayarı yeniden başlattım. Sonuç:

InkedAdsız_LI.jpg


Bu işlemden sonra Microsoft Store'dan indirdiğim OneDrive uygulamasına da ihtiyaç kalmadı belirteyim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı