20k puff neden baş döndürüyor?

LyricaLances

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an elimde 20 binlik puff var bundan önce 10k 12K da kullandım fakat şu an kullandığım 20klık Puff'ı her içtiğimde baş dönmesi yaşıyorum aynı çakır kafası gibi oluyor, diğer Puff'larda hiç böyle bir durum yaşamadım, beni fazla rahatsız etmiyor güzel hissediyorum fakat nedenini de merak ediyorum yani. Sizden ricam "içme o zaman, zararlı kullanma vb. gibi cevaplar göndermeyiniz merak ettiğim konuyla alakalı yanıtlar istiyorum, teşekkürler.

Merhaba, şu an elimde 20 binlik puff var bundan önce 10k 12K da kullandım fakat şu an kullandığım 20klık Puff'ı her içtiğimde baş dönmesi yaşıyorum aynı çakır kafası gibi oluyor, diğer Puff'larda hiç böyle bir durum yaşamadım, beni fazla rahatsız etmiyor güzel hissediyorum fakat nedenini de merak ediyorum yani. Sizden ricam "içme o zaman, zararlı kullanma vb. gibi cevaplar göndermeyiniz merak ettiğim konuyla alakalı yanıtlar istiyorum, teşekkürler.
Markası nedir?

Vozol Vista 20 Binlik

12 mg nikotin var sanırım tam emin değilim yanlış olmasın, bende nikotinden dolayı olduğunu düşünüyorum.
Bu modeller ayarlı oluyor full ayarda bildiğin likit içsen daha az zarar görürsün. En az ayarda yada orta ayarda iç normal gelir fulle çekme.

Son watta mı kullanıyorsunuz? Fazla nikotinden olur orucu bitirip içersen de benzer kafaya sahip olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı