Satılık 20TL Steam cüzdan kodu 15TL

Merhabalar, 2 tane 10TL'lik Steam cüzdan kodu 15tTL'dir. Eğer tekli alırsanız 8TL'dir. Ödeme olarak Papara ve Tosla geçerlidir. Discord: progame#2594

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 10TL'lik tek kod ile Battlefield 1 ya da 5'li Origin hesabı takası yapar mısınız?
Hocam maalesef takas yapmıyorum.
STG-44#6774 Discord'a sahip arkadaş aklınca beni dolandırdı. Arkadaş 2 kodu alıp ondan sonra kullanılmış dedi ve parayı göndermedi. Kendisi fotoğraf atınca "Girdiğiniz kod daha önce hesabınızda kullanılmış" yazıyordu ancak ben deneyince "Girmiş olduğunuz Steam cüzdan kodu daha önce kullanılmıştır. Steam destek size yeni bir kod sağlayamaz" yazıyordu. Arkadaşa bunu söyleyince bir şeyler uydurdu ve forumdaki adını sorunca kullanmadığını söyledi. Büyük ihtimalle o da yalan. Bu Discord'a karşı dikkatli olun insanda güven bırakmadılar.

Son düzenleme:
STG-44#6774 Discord'a sahip arkadaş aklınca beni dolandırdı. Arkadaş 2 kodu alıp ondan sonra kullanılmış dedi ve parayı göndermedi. Kendisi fotoğraf atınca "Girdiğiniz kod daha önce hesabınızda kullanılmış" yazıyordu ancak ben deneyince "Girmiş olduğunuz Steam cüzdan kodu daha önce kullanılmıştır. Steam destek size yeni bir kod sağlayamaz" yazıyordu. Arkadaşa bunu söyleyince bir şeyler uydurdu ve forumdaki adını sorunca kullanmadığını söyledi. Büyük ihtimalle o da yalan. Bu Discord'a karşı dikkatli olun insanda güven bırakmadılar.
Güven açısından sıkıntı yaşıyorsanız önce hesabı verebilirim. Ayrıca forumdan bie arkadaş ile de takas yaptık.

Aynısı başıma geldi hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı