hayır amazon yurt dışı amazon.de .fr .it bu 3 ününde 2 yıl garantisi oluyor ve bir şey olduğunda gönderdiğin zaman kargo ücretlerini amazon karşılıyor. Ekstra vergi diye bir şey yok TRde verdiğin gibi %18 vergi dışında başka vergilendirme olmuyor. GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G Grafikkarte, 3X: Amazon.de: Computer & Zubehör şu ürün toplamda 620 euroya satıldı her şey dahil 5700 tlye geldi. Bu ürünü trde 7800 tlye satıyorlar )
hayır amazon yurt dışı amazon.de .fr .it bu 3 ününde 2 yıl garantisi oluyor ve bir şey olduğunda gönderdiğin zaman kargo ücretlerini amazon karşılıyor. Ekstra vergi diye bir şey yok TRde verdiğin gibi %18 vergi dışında başka vergilendirme olmuyor. GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G Grafikkarte, 3X: Amazon.de: Computer & Zubehör şu ürün toplamda 620 euroya satıldı her şey dahil 5700 tlye geldi. Bu ürünü trde 7800 tlye satıyorlar )
Gigabyte GeForce RTX 3080 Gaming OC 10G 10GB GDDR6X 320 Bit LHR Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsaır Psu-cp-9020196-eu Rm850 80 Plus Gold Fully arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG B550 Tomahawk AMD B550 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtir
Ben bugün bir toptancı buldum, onunla konuştum. Faturalı sıfır kutulu ürünler var. 21 bin TL'lik kasayı bana toptan fiyatına 18 bin TL'ye satacak. Bence daha iyi. Kargo derdi yok. Direkt al, götür evine