Kayit niye etsin ki dalga mi geciyorsun ?Xiaomi ve Redmi'nin kamerası sadece keskinlik basıyor kaç MP olduğu önemli değil önemli olan lens
Kaydı 40 bin TL kanka.
Kayit niye etsin ki dalga mi geciyorsun ?Xiaomi ve Redmi'nin kamerası sadece keskinlik basıyor kaç MP olduğu önemli değil önemli olan lens
Kaydı 40 bin TL kanka.
Kayit niye etsin ki dalga mi geciyorsun?
S23 iyi bir fikir. Profil fotonuz hariç size katılıyorum. (Sayın moderatör'ler bu benim öznel düşüncemdir lütfen alınmayın)İkinci el alınabilirse S23 gibi daha iyi seçenekler var, örnek olarak attım cihazı, daha temizleri bulunabilir.
İkinci el alınabilirse S23 gibi daha iyi seçenekler var, örnek olarak attım cihazı, daha temizleri bulunabilir.
iPhone 13 = 12MP
Redmi Note 13 Pro = 200MP
Ama iPhone daha iyi çekiyor önemli olan lens
Telefonun ilk icadından beri gelen en önemli işlevi için arama yapmak için
S23 iyi bir fikir. Profil fotonuz hariç size katılıyorum. (sayın moderatör'ler bu benim öznel düşüncemdir lütfen alınmayın)
ben bir Müslümanım ve atatürk'ü ''öznel'' olarak pek doğru bulmuyorum (Sayın moderatör'ler bu benim öznel düşüncemdir lütfen alınmayın)Vallahi hocam bu da mantıklı bir tercih
Hocam profil fotosu ile olan alakayı çözemedim haddimizi aşmadan tartışsak güzel olur iyi sosyaller
ben bir Müslümanım ve atatürk'ü ''öznel'' olarak pek doğru bulmuyorum (Sayın moderatör'ler bu benim öznel düşüncemdir lütfen alınmayın)Vallahi hocam bu da mantıklı bir tercih
Hocam profil fotosu ile olan alakayı çözemedim haddimizi aşmadan tartışsak güzel olur iyi sosyaller
%74 pilli 12 mini aldım günde genelde 2 kere şarja takıyordum. Uzun bir süre işimi gördü, 3 saat kadar normal kullanım sağlıyordu.
Hiç bakmadığım senaryolarda çalışırken 1 günü çıkartıyordu. Aldığın gibi Deji pil değişimi faydalı olur. Yaklaşık 4 ay kadar önce yan sanayi bir pil taktırdım, günümü fersah fersah çıkartıyor, uzun baktığım vakitlerde 5/6 saatimi çıkartıyor.
Hani ille de iPhone olsun ve ufak olsun dersen evet mantıklı, onun dışında değil. Ben ufak bir telefon istiyordum denk geldi 12 mini aldım. Memnunum iPhone devam eddersem 13 miniye geçerim ama şu saatten sonra sanmıyorum.
Vallahi hocam şu an S23ede yönelebilirim dediğiniz gibi pil konusunda yeterli olacağını düşünüyorum değişimi olursa.
Ben bir Müslüman'ım ve Atatürk'ü "öznel" olarak pek doğru bulmuyorum (sayın moderatör'ler bu benim öznel düşüncemdir lütfen alınmayın)
Ben bir Müslüman'ım ve Atatürk'ü "öznel" olarak pek doğru bulmuyorum (sayın moderatör'ler bu benim öznel düşüncemdir lütfen alınmayın)
Normalde sıfır 256 S23 alacaktım pişmanım![]()
Şu an ne kullanıyorsunuz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.