21.000 TL'ye iPhone 13 mini alınır mı?

• Konuyu başlatan Zhyreox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 272
Bütçe
20-25K TL
Dediğim gibi 12 mini kullanıyorum memnunum ancak S23 almış olsaydım çok daha gelişmiş ve donanımlı bir cihaza sahip olacaktım. En basit 5X ötesi Zoom yok. Dijital olsun bozsun 8/10X olsun etsin.

Kusuruma bakmayın hocam yazdığınızı unuttum :D alabilirsem S23 almayı düşünüyorum şu anda özellik bakımından 13 miniden kat kat iyi ama fiyatları da ortada.

Ben bir Müslüman'ım ve Atatürk'ü "öznel" olarak pek doğru bulmuyorum (Sayın moderatör'ler bu benim öznel düşüncemdir lütfen alınmayın)

Ben bir Müslüman'ım ve Atatürk'ü "öznel" olarak pek doğru bulmuyorum (Sayın moderatör'ler bu benim öznel düşüncemdir lütfen alınmayın)

Sizin Müslüman olmanız bizim olmayacağımız anlamına gelmiyor, Türkiye'de İslam'ı yaşayabiliyorsan profilimdeki adam sayesindedir, bunu burada tartışmayacağım.

Vallahi hocam bu da mantıklı bir tercih

Hocam profil fotosu ile olan alakayı çözemedim haddimizi aşmadan tartışsak güzel olur iyi Sosyaller

13 Mini alacağınıza S23 alın, daha mantıklı, hem yurt içi, tabii 2027'ye kadar yazılım güncellemesi alacak ama yine de bir amiral gemisi olduğunu değiştirmeyecek.

Ben bir Müslümanım ve atatürk'ü ''öznel'' olarak pek doğru bulmuyorum (Sayın moderatör'ler bu benim öznel düşüncemdir lütfen alınmayın)
Atatürkü pek doğru bulmuyorsanız kurduğu ülke içerisinde yaşamayı da pek doğru bulmamanız gerekiyor. Dininize uygun olan, "öznel" olarak doğru bulacağınız bir tarihe ve kurucuya sahip bir memlekette yaşamanızı dilerim.

Şayet ben de bir müslüman olarak atamın yaptıklarıyla gurur duyuyorum. Emin ol dinini bu kadar rahat yaşayabiliyorsan onun sayesindedir. Atam olmasaydı kutsal olmayan hiçbir şey anlamadığımız arapça ile birlikte bize öğüt vermesi için inen kitabımızı saçma sapan "hoca efendiler" tarafından kendi aleyhlerine yaptıkları anlatımlarla öğrenmek zorunda kalırdık.

Her ne kadar ceza yiyecek olsam da bu aptalca "öznel" düşüncelerinizi kendinize saklayabilir bu tip konular içerisinde aptalca "öznel" düşüncelerinizi belirtmemenizi tavsiye ederim. Şayet bu düşünceleriniz bizi alakadar etmiyor.

Sizin Müslüman olmanız bizim olmayacağımız anlamına gelmiyor, Türkiye'de İslam'ı yaşayabiliyorsan profilimdeki adam sayesindedir, bunu burada tartışmayacağım.

13 mini alacağınıza S23 alın, daha mantıklı, hem yurt içi, tabii 2027'ye kadar yazılım güncellemesi alacak ama yine de bir amiral gemisi olduğunu değiştirmeyecek.

Sadece Atatürk yok mu ppde. Baska bir şey mi var anlamadim.

iPhone 13 = 12MP.
Redmi Note 13 Pro = 200MP.
Ama iPhone daha iyi çekiyor önemli olan lens.

Telefonun ilk icadından beri gelen en önemli işlevi için arama yapmak için

S23 iyi bir fikir. Profil fotonuz hariç size katılıyorum. (sayın moderatör'ler bu benim öznel düşüncemdir lütfen alınmayın)

Ya birader bos yapma burada ilk icadindan beriymis baska telefonu yok mu arkadasin butcesinde duzgun iPhone yok. 4 ayi idare edebilecek imkani varsa oyle yurt dışı telefona aciksa degerlendirsin diye soyledik konseptten uzaksa anlamiyorsa bulasmasin zaten kime anlatsam duvara bakar gibi Yuzu'me bakiyor yurt dışı telefon IMEI muhabbetlerinde zaten.

Bir de Atatürk'le alakali gorusunu kim sordu senin goremedim kanka.

0/10 Ragebaitsin de bosluguma geldin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı