21.000 TL'ye kadar ince güçlü laptop önerisi

Bütçe
21000

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir laptopları takip edemedim. 21.000 TL bütçem var.
Daha önce Matebook D16 kullanmıştım(muhtemelen 2020 yılındaki versiyondu tam hatırlayamadım) ama! Beğenmediğim! Bazı özellikleri vardı; numpad yoktu, yön tuşlarına kolay erişim yoktu (bitişik olduğundan)

Kullanım senaryor mu bahsedeyim; yazılım geliştiriyorum, yön tuşlarını, Home end tuşlarını, numpaddeki tuşları fazlasıyla kullanıyorum bunlara erişimin zor olmaması lazım.
Olabilirse mümkün mertebe ince olsun, şarjı uzun gitsin, içinde harici bir ekran kartı bulunsun (çok güçlü olmasına gerek yok 1650 falan yeterli olur diye düşünüyorum, arada Battlefield4 gibi oyunu orta ayarda oynayabileyim). İşlemcinin güçlü olması benim için önemli.

Kesinlikle MacBook istemiyorum, teşekkürler!
Not: Eğer aradığım kriterlerde çok fazla öneri yoksa numpad tuşlardan vazgeçebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öneriniz için teşekkür ediyorumda kararım biraz daha netleşti şöyle söyliyeyim bu tarz laptoplar bana çekici gelmiyor, mac gibi huaweinin matebookları gibi laptoplar daha güzel gözüküyor. Mac gibi laptopu windows tarafında sanırım sadece huawei yapıyor dimi başka marka yok?

Mac gibi laptopu windows tarafında sanırım sadece huawei yapıyor dimi başka marka yok?
HP ve Lenovo gibi markalar da yapıyor hocam.
mac gibi huaweinin matebookları gibi laptoplar daha güzel gözüküyor.

En iyi bunu önerebilirim hocam.

Benim tercihim şu ürün olurdu aradığınız özelliklere istinaden:

Victus'lar sınıfındaki en yüksek pil kapasitesini sunan ürünlerden biri, 6800h işlemciler pil tasarrufu konusunda çok başarılı. Tasarım olarak da iş için uygun cihazlar ama inceliği diğer ürünlere kıyasla istediğiniz gibi midir bilemem.

Yukarıda attığım cihaz istediğiniz özellikleri karşılıyor oyunla vs. işim yok diyosanız bi göz atın disslike atanlar hayatında oyundan başka bişi bilmeyen kişiler büyük ihtimal ekran kartı olmadığını görünce diss atıyolar direk :D
Harici ekran kartı olan hiçbir cihazla tam olarak istediğiniz tasarımı taşınabilirliği ve pil ömrünü bulamazsınız.

Buyrun buraya istediğiniz gibi MateBook serisinden de cihazlar bırakıyorum ama yukarıda attığım Hp bunlardan daha iyi bilginiz olsun

Son düzenleme:
Hocam öneriniz için teşekkür ediyorumda kararım biraz daha netleşti şöyle söyliyeyim bu tarz laptoplar bana çekici gelmiyor, mac gibi huaweinin matebookları gibi laptoplar daha güzel gözüküyor. Mac gibi laptopu windows tarafında sanırım sadece huawei yapıyor dimi başka marka yok?
Monster huma serisine bakabilirsiniz.

HP Victus, Lenovo ve Asus Zenbook gibi seriler var çok cafcaflı olmayıp sade gözüken. Ama Zenbook serisinin güçlü modellerinin fiyatı sizin seviye için yüksek ve klavyesi de tam olmayabilir o yüzden diğer ikisine bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı