Ne? Dalga geçtiğinizi düşünüyorum.knk ne alakası var 3060ti 4060 dan mat kat daha iyi.
Kas gücü diyecek çıldıracağım şimdi.Ne olarak?
Ne? Dalga geçtiğinizi düşünüyorum.knk ne alakası var 3060ti 4060 dan mat kat daha iyi.
Kas gücü diyecek çıldıracağım şimdi.Ne olarak?
Kanka ne alakası var 3060 Ti 4060'dan mat kat daha iyi.
Kanka AMD istemiyorum bu sisteme bir bakınca bir sıkıntı görebiliyor musun ben bunu sormak istedim.
hocam daha iyisi var, o yüzden öneriyoruz. Kazık yemeyin diye.knk amd istemiyorum bu sisteme bir bakınca bir sıkıntı görebiliyormusun ben bunu sormak istedim
Ne? Dalga geçtiğinizi düşünüyorum.
Kas gücü diyecek çıldıracağım şimdi.
knk 3060ti 4060dan daha iyi 4060 ti dan daha kötü oldupunu bende biliyorum2-3 video izlemiş gelmiş boş ver. Yabancı videolardır bir de. Onlar 2.el 3060 Ti alın diyor ucuz olsun diye farkında değildir, Türkiye'de iki kartta aynı fiyat olduğundan 4060 Ti daha mantıklı.
kusura bakma pc koliktende pc alacak kadar düşmedim reis alıcam eve bi gelecek işlemci telleri yenmişKaziklanma sıkıntısi goruyorum.
Hala 3060 ti daha iyi diyor ya. @Prime777 Hocam ben üşeniyorum siz anlatır mısınız?knk 3060ti 4060dan daha iyi 4060 ti dan daha kötü oldupunu bende biliyorum
Kanka 3060 Ti 4060'dan daha iyi 4060 Ti'dan daha kötü oldupunu ben de biliyorum.
Kusura bakma PC koliktende PC alacak kadar düşmedim reis alacağım eve bir gelecek işlemci telleri yenmiş.
tamam reis haklısın fiuatı boşver tamamı önemli değil sadece kasanın çalılmasında bir sıkıntı olurmu bunu crvapla çok sevinirimHala 3060 ti daha iyi diyor ya. @Prime777 Hocam ben üşeniyorum siz anlatır mısınız?
Kanka 3060 Ti 4060'dan daha iyi 4060 Ti'dan daha kötü oldupunu ben de biliyorum.
Kusura bakma PC koliktende PC alacak kadar düşmedim reis alacağım eve bir gelecek işlemci telleri yenmiş.
PcKolik güvenilirdir. Arkasında Art Sistem var. Yakında biz de yeni bir PC toplama videosu paylaşacağız![]()
Reis bu kadar kendinden eminsen bu konuyu niye açtınkusura bakma pc koliktende pc alacak kadar düşmedim reis alıcam eve bi gelecek işlemci telleri yenmiş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.