agus3ray
Hectopat
Daha fazla
O bütçede daha iyi bir sistem toplanır diye düşünüyorum.
Benim topladığım sistemden + olarak ne yönü var beni aydınlatabilir misiniz? Bir de ekstra olarak bir sorum olacak CS:GO yu düşük çözünürlük ve düşük grafiklerde oynadığımda bu tarz ortalamanın üstündeki sistemlerde herhangi bir fps düşüklüğü darboğaz yaşar mıyım?![]()
AMD RYZEN 7 5800X 3.8GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm İşlemci | ITOPYA
AMD RYZEN 7 5800X 3.8GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm İşlemci En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 100-100000063WOF ITOPYA'da.www.itopya.com
Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI AM4 DDR4 Mini ITX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI AM4 DDR4 Mini ITX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Corsair 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2D3600C18 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2D3600C18 Bellek fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 CMW16GX4M2D3600C18 Bellek özelliklerini incele, 1.358,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
21585 TL
İşlemci şu an stokta yok. Yakın zamanda gelecektir diye umuyorum.
İlk olarak topladığım sistemde 750W 80+ Gold modüler bir PSU var. Ryzen 7 5800X ise İ7 10700K'dan çok daha güçlü bir işlemci. Ayrıca yanlış bilmiyorsam PF360 TH360'dan daha iyi bir soğutucu. Ekran kartı tarafında ise bence sizin attığınız ekran kartından görüntü olarak daha güzel. Son olarak ne kadar önemlidir bilmiyorum fakat RAM'ler RGB.Benim topladığım sistemden + olarak ne yönü var beni aydınlatabilir misiniz? Bir de ekstra olarak bir sorum olacak CS:GO yu düşük çözünürlük ve düşük grafiklerde oynadığımda bu tarz ortalamanın üstündeki sistemlerde herhangi bir fps düşüklüğü darboğaz yaşar mıyım?
İlginiz için teşekkürler.
Böyle bir sisteme 2k monitör almam şartmı yoksa 280hz 1080p monitör almam mantıklı mı sizce peki daha çok rekabetçi çevrimiçi oyunlar oynuyorumİlk olarak topladığım sistemde 750W 80+ Gold modüler bir PSU var. Ryzen 7 5800X ise İ7 10700K'dan çok daha güçlü bir işlemci. Ayrıca yanlış bilmiyorsam PF360 TH360'dan daha iyi bir soğutucu. Ekran kartı tarafında ise bence sizin attığınız ekran kartından görüntü olarak daha güzel. Son olarak ne kadar önemlidir bilmiyorum fakat RAM'ler RGB.
Sadece rekabetçi oyun oynarım derseniz 280 hz bir monitör alabilirsiniz. Fakat böyle bir sisteme 2K yakışır. İleride çıkan hikayeli oyunları 3080'li sistemde 1080P çözünürlükte oynamanızı önermem.Böyle bir sisteme 2k monitör almam şartmı yoksa 280hz 1080p monitör almam mantıklı mı sizce peki daha çok rekabetçi çevrimiçi oyunlar oynuyorum
Çok daha güçlü işlemci demeyelim lütfenİlk olarak topladığım sistemde 750W 80+ Gold modüler bir PSU var. Ryzen 7 5800X ise İ7 10700K'dan çok daha güçlü bir işlemci. Ayrıca yanlış bilmiyorsam PF360 TH360'dan daha iyi bir soğutucu. Ekran kartı tarafında ise bence sizin attığınız ekran kartından görüntü olarak daha güzel. Son olarak ne kadar önemlidir bilmiyorum fakat RAM'ler RGB.
Monitör olarak bu sisteme 1080p ayıp olur, en az 2k almanız lazım. Eğer genelde online oyun oynuyorsanız da bu sistem abartı bence daha ucuz bir sisteme yönelin.Böyle bir sisteme 2k monitör almam şartmı yoksa 280hz 1080p monitör almam mantıklı mı sizce peki daha çok rekabetçi çevrimiçi oyunlar oynuyorum
Açıkcası uzun süre götürmesi için istiyorum on senelik toplama bir bilgisayarım var ve son günlerini yaşıyor. Daha ucuz bütçeli önerebileceğiniz bir sistem varsa fikirlerinize açığımÇok daha güçlü işlemci demeyelim lütfen![]()
O parayı 5800 e vereceğine i9 10900k al daha iyi.
Monitör olarak bu sisteme 1080p ayıp olur, en az 2k almanız lazım. Eğer genelde online oyun oynuyorsanız da bu sistem abartı bence daha ucuz bir sisteme yönelin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.