Dostum hazır sistemlerin parçalarına bakıp. Parçaların fiyatlarına teker teker bakabilirsin zamanında bende dizmek için araştırma yapıyordum. Driverları falan yüklemeye üşendim sonra laptop aldım.
Bir de dostum bütçenle 4060'lı sistem dizmek çok zor olur işlemcini düşük almak zorunda kalırsın darboğaz yapabilir.
Hocam dikkatli bakarsanız indoo gibi markalar kullanılmış internetten parça parça baktığım markalar ASUS gibi markaların ondan fiyat farkı yaşanabilir.
Hocam dikkatli bakarsanız indoo gibi markalar kullanılmış internetten parça parça baktığım markalar ASUS gibi markaların ondan fiyat farkı yaşanabilir.
Hocam işin piiri değilim o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum sadece fikirlerimi söylüyorum. Güven veriyorsa içinize düşünebilirsiniz. Benim yüzümden başınıza iş almanızı istemem.
Hocam işin piiri değilim o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum sadece fikirlerimi söylüyorum. Güven veriyorsa içinize düşünebilirsiniz. Benim yüzümden başınıza iş almanızı istemem.
Yazı yazanların bazıları bilmeden konuşmuş, yok 1660'lı sistem toplarsın, 2. el toplarsın vs. 20 Bin TL'lik bir bütçe zaten 4060'lık bir sistemin bütçesidir.
Ekran kartlarındaki markaların farklılıkları sadece ekran kartındaki soğutmadır, bu ise sadece 1-2 FPS etkiler. Attığınız sistemden daha ucuza bir sistem daha buldum yine aynı siteden, bakabilirsiniz ve 6-7 siteye daha baktım, gördüğüm kadarıyla en ucuz 4060 ve 5600'lü sistem bu.
Ayrıca GameGaraj güvenilir bir sitedir ve Inno3D'de kalitelidir, zaten dediğim gibi diğer 4060'larla tek farkı hepsinin farklı soğutmalara sahip olması.
Maksimum bütçeniz 21K olduğu için bir iki özelleştirme söyleyeceğim, bu özelleştirmeleri yaparsanız kesinlikle çok iyi olur.