21.200 TL'ye i5-12500 ve RX 6700 XT sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Sbez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 3.238
Anlaşılan benim ilk önce ekran kartı bulmam gerekiyor 3060 ti 12 13 bin civarında, ve hazır sistem olmadıkça imkansız görünüyor, sizden ricam denk gelirseniz yazar mısınız bende her yerden takip ediyorum
İstediğiniz marka modeller olacak diye performanstan çok fazla feragat ediyorsunuz.

Neden AMD tercih etmiyorsunuz ki? 3060 Ti'den çok daha ucuz olan 6700XT daha iyi performans veriyor. Tavsiyem 12400F+B660+6750XT-6800 sistem toplamanız.
Çok fazla insan amd ile sorun yaşıyor bu yüzden uzak durmak istiyorum. Mümkünse NVIDIA ve intel olsun

İstediğiniz marka modeller olacak diye performanstan çok fazla feragat ediyorsunuz.
Uzun ömürlü ve az riskli olsun istiyorum hocam diğer türlüsü hep sıkıntı

Çok fazla insan AMD ile sorun yaşıyor bu yüzden uzak durmak istiyorum. Mümkünse NVIDIA ve Intel olsun.

Uzun ömürlü ve az riskli olsun istiyorum hocam diğer türlüsü hep sıkıntı.

Çok fazla insan dediğiniz kim? AMD'nin sorunları geçmişte kaldı. En mantıklısı AMD'ye dönmek.

Onu alamıyorum hocam 21,000 bütçe var. Hazır sistemlerde 3060 70 ti leri bu fiyata gördüm. Yetişemedim.

Çok fazla insan dediğiniz kim? AMD'nin sorunları geçmişte kaldı. En mantıklısı AMD'ye dönmek.
Forumda her gün onlarca kişi görüyorum hocam, bakabilirsiniz konulara adam 12 günlük kartta sorun yaşamış bir diğeri 6700xt 6800xt 6900xt lerde sorun yaşamış ve bir çoğu bu sıkıntılarla oldukça uğraşmış, NVIDIA da sorun yok demiyorum ama orda 3 se amd de 13 tür

Çok fazla insan AMD ile sorun yaşıyor bu yüzden uzak durmak istiyorum. Mümkünse NVIDIA ve Intel olsun.

Uzun ömürlü ve az riskli olsun istiyorum hocam diğer türlüsü hep sıkıntı.

Bizde diyoruz ki diğer markalar riskli değil ve uzun ömürlü.

Onu alamıyorum hocam 21,000 bütçe var. Hazır sistemlerde 3060 70 Ti'leri bu fiyata gördüm. Yetişemedim.

Forumda her gün onlarca kişi görüyorum hocam, bakabilirsiniz konulara adam 12 günlük kartta sorun yaşamış bir diğeri 6700XT 6800XT 6900XT'lerde sorun yaşamış ve birçoğu bu sıkıntılarla oldukça uğraşmış, NVIDIA da sorun yok demiyorum ama orada 3 SE AMD de 13 tür.

Hocam çoğu basit sorunlar ve kolayca çözülebiliyor. Ayrıca forumda o kadar sorun yaşayan yok.

Bizde diyoruz ki diğer markalar riskli değil ve uzun ömürlü.

Hocam çoğu basit sorunlar ve kolayca çözülebiliyor. Ayrıca forumda o kadar sorun yaşayan yok.
Hocam 12 günlük cihaza sahip çıkmayıp 2.500 tl masraf çıkarmışlar bir diğeri şanslı olduğu için değişmiş, diğeri 6. Ayda sorun yaşamış dolayısıyla hep bu sorunları görünce biraz çekindim açıkçası..

Hocam diğer markaların riski olmadığını bir siz söylüyorsunuz.

EVGA ise okey ama EVGA dışı markalarda sorun yok. Böyle giderseniz performansı düşük bir PC alacaksınız.

Hocam 12 günlük cihaza sahip çıkmayıp 2.500 TL masraf çıkarmışlar bir diğeri şanslı olduğu için değişmiş, diğeri 6. ayda sorun yaşamış dolayısıyla hep bu sorunları görünce biraz çekindim açıkçası.

Hocam binlerce kişi kart alıyor. 2-3 kişinin sorun yaşamadı normal. Ama illa marka ve illa NVIDIA istiyorsanız bir şey diyemem.

Riskli değil. Bu ön yargıyla bilgisayar alamazsınız.
İnsanların yaşadığı sıkıntıları gördükçe bu kanıya vardım. Hepte amd nin son kartları.. Uyduruduğum bir şey değil, ön yargılık hiç bir şey yok, konulara bakarsanız zaten durum ortada

EVGA ise okey ama EVGA dışı markalarda sorun yok. Böyle giderseniz performansı düşük bir PC alacaksınız.

Hocam binlerce kişi kart alıyor. 2-3 kişinin sorun yaşamadı normal. Ama illa marka ve illa NVIDIA istiyorsanız bir şey diyemem.
Ben, tüm amd ler sorunlu demiyorum 6700xt nin performansı beni gerçekten etkiliyor ama güven vermiyor, Mümkünse NVIDIA, tercihim indirimli bir sistem yada 3060 70 ler

O noktaya geldiğinizde tekrardan bakılır. Corsair olarak şartlamayın kendinizi.
Haftaya kadar bekleyeceğim belki hazır sistem düşer. Ayrıca hocam, hazır sistemlerde, mining olayının da bitmesiyle çıkma, kullanılan ürünler takılıyor deniliyor bu konuda sorun yaratmayacak site önerir misiniz? Parça parça almak mı daha garanti olur

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı