21.200 TL'ye i5-12500 ve RX 6700 XT sistem alınır mı?

Hazır sistem almak daha karlı oluyor. Gencergaming, Sinerji, İtopya, GameGaraj güvenilir sitelerdir. Ayrıca NVIDIA olarak bir sistem var ama ileride 8 GB VRAM sorun yaratabilir.

,
Hocam hazır sistemlerde ekran kartını iyi kullanıp gerisini çöp kullanıyorlar. İtopya hariç şu saydıklarımızın bir çoğu ile ilgili şikayetlere baktığımda kullanılmış yada arızalı ürün geldiği söyleniyor. Ne yapacağımı şaşırdım

Attığım sistemde söylemeyi unutmuşum ekran kartını ucuz olan yapın ve kasayı Lian Li yapın. Attığım kasanın parçaları kaliteli. Ayrıca Şikayetvar'a ya da internete bakarsanız illaki şikayet görürsünüz. O yüzden endişe etmenize gerek yok.

Satıcı odaklı bakmanız lazım. Zaten artık bilinen alışveriş sitelerinin hepsinde satıcı puanı var. Çok kötü bir durum yaratmışsa kendini belli ediyor. Ona göre hareket edersiniz. Ama hazır ya da toplama olarak direkt seçim yapın diyemem. Son aşamada ürünlerin toplama fiyatlarına göre hareket etmek lazım. Duruma göre avantaj yer değiştirebiliyor. Temelde bakarsam Gaming.gen'in daha makul hazır sistemler sunduğunu düşünüyorum.

Evga taş gibi kartlar yapıyor.

O siteye güvenmiyorum hocam ne yazık ki, yoksa dediğiniz sistem mükemmel

Haklısınız gaminggen den sipariş verdim daha sonra kendileriyle görüşünce profesyonellikten uzak olduklarını gördüm ve sırf şikayet var sitesi değil çok olumsuz şeyler yaşatmış ekşi de bile çok yorumu var olumsuz anlamda

Siz bilirsiniz çünkü şu an piyasadaki en F/P sistemler gencergaming de.

Neden güvenmiyorsunuz? Forumda bu siteden alışveriş yapan çok. Şikayetvar vb. bakıyorsanız şikayet görmeniz çok normal.
Hocam montajsız gönderim yapılmıyor. Montajlı parçaya güvenmiyorum. Sorun yaşadığımızda doğru düzgün muhatap bulamıyoruz

Siz bilirsiniz çünkü şu an piyasadaki en F/P sistemler gencergaming de.
Keşke güvenilir olduğundan emin olsam hemen isterim. Bilgisayarsız kaldım zaten. Ama sorun oldu mu uğraşmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…