Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #61 Sbez dedi: Hocam montajsız gönderim yapılmıyor. Montajlı parçaya güvenmiyorum. Sorun yaşadığımızda doğru düzgün muhatap bulamıyoruz. Keşke güvenilir olduğundan emin olsam hemen isterim. Bilgisayarsız kaldım zaten. Ama sorun oldu mu uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın ama Montajlı parçaya güvenmeyen birini ilk kez görüyorum. Biraz abartıyorsunuz.
Sbez dedi: Hocam montajsız gönderim yapılmıyor. Montajlı parçaya güvenmiyorum. Sorun yaşadığımızda doğru düzgün muhatap bulamıyoruz. Keşke güvenilir olduğundan emin olsam hemen isterim. Bilgisayarsız kaldım zaten. Ama sorun oldu mu uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamayın ama Montajlı parçaya güvenmeyen birini ilk kez görüyorum. Biraz abartıyorsunuz.
Sbez Zeptopat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 63 7 Ekim 2022 #62 yapiz dedi: Yanlış anlamayın ama Montajlı parçaya güvenmeyen birini ilk kez görüyorum. Biraz abartıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Montajlı parçanın garantisi nasıl oluyor?
yapiz dedi: Yanlış anlamayın ama Montajlı parçaya güvenmeyen birini ilk kez görüyorum. Biraz abartıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Montajlı parçanın garantisi nasıl oluyor?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #63 Sbez dedi: Montajlı parçanın garantisi nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Normal parça parça toplanmasıyla aynı oluyor bir fark yok.
Sbez dedi: Montajlı parçanın garantisi nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Normal parça parça toplanmasıyla aynı oluyor bir fark yok.