21.5" monitör önerisi

Enomann

Hectopat
Yer
Gondor
Genelde hikayeli oyunlar oynayacağım. Ekran kartım 2K'da açmaz gibi, rekabetçi oyunlar da oynamayacağım için Hz önemli değil. 1080p yeter. IPS olması çok önemli. Genelde kulaklıkla kullanacağım ama çok iyi olmasa da hoparlörü olsa güzel olur.

Ben bunu buldum sizce nasıldır?
Alınabilir ama A-101 üzerinden değil.

Önerim şu model:

*Konudan bağımsız*
Hocam profil fotoğrafınızda rango görünce çocukluğuma gittim resmen. Zamanında babamla sinemada izlemiştik. Çok güzel filmdi...

Alınabilir ama A-101 üzerinden değil.

Önerim şu model:

A101den alınca sıkıntı çıkar mı ki ben de tam emin olamadım.
Hocam attığınız model güzel de, ayrıca hoparlör almak istemiyorum.

Bütçen ne kadar?
2 bin civarı.

A101den alınca sıkıntı çıkar mı ki ben de tam emin olamadım.
Hocam attığınız model güzel de, ayrıca hoparlör almak istemiyorum.

2 bin civarı.
A101'den bazı ürünler haricinde teknolojik ürün alınmasını önermiyorum. @Saint Lucia hocam sabah size dönecektir.

2K para ile ikinci el monitör arasan daha mantıklı olurdu. En azından 24 inç ve 144Hz bile bulursun.
Baktığın monitör ve önerilen Acer arasında farkları olmayan tipik ofis-ev monitörleri. Panelleri veya teknolojileri belli özellik barındırmıyor.
Seçim size fark yaratmaz. Ben temiz bir ikinci el daha oyunculuk alanına kaçan model monitör aramanızı tavsiye ederim.

İlla marketten alacağım diyorsan Philips alabilirsin. Lakin marketin satış şartları nasıldır bilemem. Onu ev halkı düşünsün.

2K para ile ikinci el monitör arasan daha mantıklı olurdu. En azından 24 inç ve 144Hz bile bulursun.
Baktığın monitör ve önerilen Acer arasında farkları olmayan tipik ofis-ev monitörleri. Panelleri veya teknolojileri belli özellik barındırmıyor.
Seçim size fark yaratmaz. Ben temiz bir ikinci el daha oyunculuk alanına kaçan model monitör aramanızı tavsiye ederim.

İlla marketten alacağım diyorsan Philips alabilirsin. Lakin marketin satış şartları nasıldır bilemem. Onu ev halkı düşünsün.
Hocam 144hz çokta işime yaramaz rekabetçi oyunlar oynamıyorum. 24inç alabilirdik ama masamın üstünede raf var pek sığmayabilir, sığsada çok masaya sıfır olacak.
Monitörü mağazasından değil direkt siteden alacağım.

Hocam 144Hz çok da işime yaramaz rekabetçi oyunlar oynamıyorum. 24inç alabilirdik ama masamın üstünede raf var pek sığmayabilir, sığsada çok masaya sıfır olacak.
Monitörü mağazasından değil direkt siteden alacağım.

144Hz artık her evde olan bir eşya gibi oldu. Oyunculuk alanı olsun olmasın yüksek Hz'nin tadı başkadır. Akıcılık görüntüyü olumlu etkiler.
Belki ileri bir tarihte geçiş yaparsın.
Monitörleri direkt elden almak daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı