RTX 4090 alıcam keke sınırsız bütçem var ama 70 k ya kadar alırım at bakalım.Bütçe?
RTX 4090 alıcam keke sınırsız bütçem var ama 70 k ya kadar alırım at bakalım.
hocam ben büyük birşey istiyorum. 45 inç gibi anladın mı.![]()
ASUS ROG Swift PG27AQN 27 inç WQHD 1 ms 60 Hz Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS ROG Swift PG27AQN 27 inç WQHD 1 ms 60 Hz Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kwww.mediamarkt.com.tr
hocam daha iyi birşey var mıMadem bütçe yüksek o zaman OLED al. Neden 4K?
DELL 34" AW3423DWF 0,01Ms 165Hz OLED WQHD HDMI DP CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
DELL 34" AW3423DWF 0,01Ms 165Hz OLED WQHD HDMI DP CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam daha iyi bir şey var mı?
![]()
ASUS ROG Swift OLED PG42UQ Review
The ASUS ROG Swift OLED PG42UQ is an OLED gaming monitor that's part of ASUS' ROG Swift gaming lineup. It's a 42-inch model that sits alongside the ASUS PG48UQ, ...www.rtings.com
ASUS'un bu modeli var. Fakat Dell daha başarılı özelliklere sahip.
![]()
Dell Alienware AW3423DWF Review
The Dell Alienware AW3423DWF is a 34-inch ultrawide QD-OLED monitor. It's a similar model to the Dell Alienware AW3423DW, which was released prior to this model....www.rtings.com
Televizyon formatında olup monitör kadar performanslı olan C2 OLED var. LG 42 C2 OLED Review görüntü kalitesi çok sağlamdır.
Ülkemizde satışı var mı bilmiyorum.
LG 45" 45GR95QE-B UltraGear 0,03Ms 240Hz WQHD OLED Curved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahocam ben büyük birşey istiyorum. 45 inç gibi anladın mı.
hocam daha iyi birşey var mı
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ben bundan almayı planlıyorum ya xeneon Flex'te başarılı ama çok pahalı maalesef.
Alınır mı? Xeneon Flex mi yoksa ASUS mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.