21 bin TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
18000
Ya biz birbirimizi anlayamıyoruz en iyisi konuşmayalım. Saygısızlık ettiysem de kusura bakmayın.
Ben seni anlıyorum da sen beni anlamıyorsun. Suan gözüne bir notebook kestirip fiyatını not al 1 ay sonraki fiyatına bir daha bak aynı mı. Ben sana o fiyata alınmıştır demiyorum belkide senin bahsettiğin dönemden birkac ay önce 10kya bile alan olmuştur ama burası türkiye ben 4 ay önce 275 bine ev aldım dolar 13.70 ti suan dolar 17.50 ve oturduğum sitede 450 binden asagiya ev satan yok ve o evlerin benim evimle alakası bile yok. Eski fiyatlara takılıyorsun sen. Bak ben 8 bine iPhone 12mini almıştım git şimdiki fiyatına bak. Umarım demek istediğimi anlamışsındır.
 
Son düzenleme:
İşlemci çekirdeği 8 olarak gözüküyor ama laptoplar işlemcinin yanmaması için yarısını kullanıyor yani 4 çekirdek bu bana oyunlarda skınıtı yaşatabilir mi çünkü bir arkadaşım yaşatacağını söylüyor.
Hocam daha yüksek çekirdeğe sahip laptop yok zaten 😂
Ayrıca arkadaşının birşey bildiği yok. Laptop lar yanmasın diye yarısını mı kullanıyormuş 😂
Yok öyle bir şey.
 
İşlemci çekirdeği 8 olarak gözüküyor ama laptoplar işlemcinin yanmaması için yarısını kullanıyor yani 4 çekirdek bu bana oyunlarda skınıtı yaşatabilir mi çünkü bir arkadaşım yaşatacağını söylüyor.

Öyle bir mevzu yok kac çekirdek varsa kullanır ayrıca işlemci yanmaz yüksek sıcaklığa çıkarsa sıcaklık düşürmek için frekans düşürür. Sıcaklık limitine gelirse sistem kendini kapatır.
 
Tamam herkesin fikrine bakacağım yardımınız için çok teşekkür ederim herkese iyi günler.

Benim bir fikrim yok. Ben sadece sana tavsiye veriyorum havale yoluyla bir şey satın alma. Eğer cidden notebook alacaksan o arkadaşın attıgı notebooku bayiden elden al o fiyata öyle bir notebook yok çünkü. Onun dışında havale ile bir şey alınmasını tavsiye etmiyorum, geçenlerde Trendyol gibi bir firmadan bile çok ucuza ekran kartı koyup ekran karti yerine popit gönderdiler satın alanlara. Trendyol'dan alınmış olmasa hepsi mahkeme mahkeme gezeceklerdi parayı geri alabilmek için, neyse ki Trendyol satıcıya müşterilerin mağduriyetini gidertti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı