21 bin TL'ye i5-13400F - RX 6750 XT sistem alınır mı?

13400F olması falan ve fiyat uygunluğu cazip geliyor arkadaşlar şu an ama aynı zamanda bu sefer NVIDIA bir sistem almak istiyorum.
4060 Ti sistem beklesek onun da VRAM az yine de değer mi?
Sizin fikirleriniz neler?

Bugün ben aldım bayağı araştırdım 4060 Ti sistemlerle karşılaştırdım VRAM sıkıntı AMD'ye güveniyorsanız alın geçin güzel fiyat M.2'yi arttırın bence ben 16 GB RAM alabildim 32 bitmiş.

Hocam bence kasım indirimleri beklenebilir ama yerinizde olsam bu bütçede biraz daha katıp DDR5 bakardım. Örnek: BLADE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Ben de onu düşünüyorum kasım indirimleri var daha iyi bir sistem denk gelir mi diye düşünüyorum.
DDR5 olması çok fark eder mi ben de istiyorum ama ille de olmalı mı çok fark var mı ki.

Ben de onu düşünüyorum kasım indirimleri var daha iyi bir sistem denk gelir mi diye düşünüyorum.
DDR5 olması çok fark eder mi ben de istiyorum ama ille de olmalı mı çok fark var mı ki.
Yani bence artık DDR5 olmayan sistemleri sıfır alıyorsanız 20k üstüne çıkmayın derim. Ayrıca bildiğim kadarı ile Intel tarafı soket değişecek. Bu sisteminin önünü tıklayabilir. AM5 tarafı daha avantajlı duruyor bu yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı