21 bin TL'ye laptop önerisi

Aldığınızda sıcaklık ve ölü pixel testini yapın. İlk 14 gün iade hakkınız olduğu için sorunları tespit edin ilk günden.

Açtıktan sonra iade hakkım devam ediyor mu ki hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açtıktan sonra iade hakkım devam ediyor mu ki hocam?

Evet, 14 gün boyunca koşulsuz iade hakkınız var. İade red edilirse tüketici hakem heyetine başvurun. İade ederken sorunlu olduğunu belirtmeniz yeterli zaten sıkıntı yapmaz.

Nitro V15 tercih etmeyin.

Hocam benim için öyle çok detaylı şeyleri önemli değil internetten araştırdığımda benim ihtiyaçlarımı karşılıyor bu modelde aşırı ısınma mı oluyor ben pek anlamadım da?

Hocam benim için öyle çok detaylı şeyleri önemli değil internetten araştırdığımda benim ihtiyaçlarımı karşılıyor bu modelde aşırı ısınma mı oluyor ben pek anlamadım da?

Sıcaklık değerleri normal. Siz yine de emin değilseniz Lenovo LOQ alıp RAM takviyesi yapın. Pişman etmeyen bir model kendisi.

Sıcaklık değerleri normal. Siz yine de emin değilseniz Lenovo LOQ alıp RAM takviyesi yapın. Pişman etmeyen bir model kendisi.

Hocam 4050 olup bütçeyi çok aşmasın istiyorum 24 k veremem maalesef.

Bir de bu laptopu inceleyebilir misiniz acaba?

3050 yerine gayet tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…