21 kız, 7 erkek olan 9. sınıfta ne yapılmalıdır?

Ortaokul ve Lisede imamhatipe gittim istediğini sor .
Edit: başlığı tam ters okumuşum. o yüzden yorumumu geri aldım .

Hocanın yer ayarlayacaığını sanmam, eğer çok sinir ederseniz belki yerinizi değiştirir ancak.
En arkaya geçmeyi düşünüyorum, uzun boylu olduğum için daha rahat olurum, yanımada biri otursun. Kız olursa daha iyi olur hatta, nedendir bilmem en çok kızlarla anlaşıyorum, erkek ortamlarından fazla hoşlanmıyorum.

Hiç öyle zorba, dalga geçen ergenler yokmuydu?
Ben yeni kurulmuş bir okula geçmiştim haliyle %90 kesim birbirini tanımıyordu bu da bana bir şans vermişti insanlarla etkileşime geçebilmek için. Zorba olmadılar ve yanaşmadılar neden biri durduk yere zorbalık yapsın ki? yanaşmadılar dedim çünkü okulun 2. veya 3.haftası lavabodayken 11 veya 10. sınıf olması lazım adı lazım değil küçük tuvaletimi yaparken yukardan bakmaya çalışmıştı fermuarı çekip kafasına dayanmıştım aynaya vurduğumdan çok gürültülü ses çıkmıştı beden hocası olacak herif bizi dışarı çıkardı müdüre götürdü okulun ilk temaslı kavgası olmuştu galiba, bundan dolayı müdür bi açıklama yapmıştı zaten cuma günündeydik ve istiklal marşından sonra bu iki çocucuğun yaptığı gibi bi olay olursa bla bla atarım falan demişti o gün biraz resprect kazanmıştım belkide bu yüzdendir.

@birazyoruldumsanirim Bence erkek arkadaş edinmek için biraz bekle. Erkekleri gözlemle hangileri abaza, hangileri kız için erkek arkadaşını satar gibisinden. Yani bir süre kimseyle kanka olma araya biraz mesafe koy. Eğer baktınız kızlar için kankasını satmayacak düzgün tipler var o zaman o adam gibi adamla kanka olabilirsin. Eğer direkt kanka olursan ileride satabilir ya da kızların yanında küçük düşürebilir sırf basit bir şey yüzünden arkadaşlığın biter ve sen kendini kötü hissedersin. Çünkü bir kız yüzünden arkadaşın seni sattı.

10/10 yorum.

Boşver, doğru erkek arkadaşı bulmak için biraz araştırma yap; ben 9.sınıfa geçtiğim zaman sınıfta 17 kız 2 erkek olduğumuz için doğru erkek arkadaşı kısa sürede bulabildim. Utangaçlık falan birkaç ayda geçiyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…