Zaten 7 erkek var, arkadaş grubunu başka nereden bulur; sınıf dışından mı?O da var fakat arkadaşın tarafından ekilmekten iyidir bence. Zaten arkadaşın tarafından ekilince yine dediğin tarafa çıkıyor. Yeni bir arkadaş grubu araması lazım
Zaten 7 erkek var, arkadaş grubunu başka nereden bulur; sınıf dışından mı?O da var fakat arkadaşın tarafından ekilmekten iyidir bence. Zaten arkadaşın tarafından ekilince yine dediğin tarafa çıkıyor. Yeni bir arkadaş grubu araması lazım
Belli ki arkadaş kızlardan çekiniyor. Yapacak bir şey daha var...
Benim okul hayatım boyunca kötü olduğum arkadaşım yoktur, sınıfta bizim bir sapık vardı. Fakat yine de arkadaştım yani, en arka tek oturmayı tercih ediyorum dinlemek açısından fakat 43 kişilik sınıfta zor olacak gibi gözüküyor. Hocalar yerlerimizi kendi mi ayarlıyor Lisede'de?
Belli ki arkadaş kızlardan çekiniyor. Yapacak bir şey daha var...
Hocam şaka bir yana kızlara gidip de tanışalım mı diye mi soracağım bilmiyorum garip ya.
Cennetten ilk görüntüler.Arkadaşlar biraz sohbet etmek istedim. 9. sınıfa yeni geçtim ve sınıftaki arkadaşlarıma bakmak istedim sınıfta 21 kız 7 erkek var sizce bu bana çok sorun olur mu? Biraz korkuyorum özgüvensizlikten değil sadece az erkek olduğu için.
@birazyoruldumsanirim kızlar aşırı komplike canlılar falan değiller normal konuş.
@Kyrie Irving saklabanlik yapmasına gerek yok ekstradan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.