21 kız, 7 erkek olan 9. sınıfta ne yapılmalıdır?

İlk gün gidip full erkeklerle takılma, kız kanka da yap kendine. Şahsen benim için yanımda kimin oturduğu veya kimle konuştuğumun önemi yoktu, herkesle takılırdım lisede. Erkeklerin çoğunun ise sınıfta 4 sene konuşmadığı kızlar bile vardı :D Ortamı dengeli ayarlamak için tavsiyem de ilk gün erkek tayfanın dibine oturma, erkekler zaten cepte.

Hocam sınıfınız elli kişi olduğundan soruyorum, dersleri dinlemek zor oluyor mu? Sınıftaki derste konuşan çocuklardan vb. Ben Anadolu lisesine başlayacağım ve 25 kız 18 erkek var, 43 kişilik bir sınıf zor olmaz umarım benim içim.
Yanlış yazmışım kb sınıf 40 kişi toplam. Zor olmaz ama az kişi olmak inanın çok farkediyor. Havuz kursu görürken bilene 10 kişi birden görünce bi eksiğin oluyor söyliyemiyorsun. 2 kişi ders gördüm bu hafta ve her şeyi adımına kadar öğreniyorsun.

Hocam sınıfınız elli kişi olduğundan soruyorum, dersleri dinlemek zor oluyor mu? Sınıftaki derste konuşan çocuklardan vb. Ben Anadolu lisesine başlayacağım ve 25 kız 18 erkek var, 43 kişilik bir sınıf zor olmaz umarım benim içim.
Emin ol zor. 11.sınıfa geçtim. 10.sıfta sınıfımızda 40-42 kişi vardı. Biri konuşsa diğeri başlıyordu. Ama sizin sınıfı öğrencileri nasıl bilemem. En ideal 30 kişi olmalı sınıflar.

İlk gün gidip Full erkeklerle takılma, kız kanka da yap kendine. Şahsen benim için yanımda kimin oturduğu veya kimle konuştuğumun önemi yoktu, herkesle takılırdım lisede. Erkeklerin çoğunun ise sınıfta 4 sene konuşmadığı kızlar bile vardı :D ortamı dengeli ayarlamak için tavsiyem de ilk gün erkek tayfanın dibine oturma, erkekler zaten cepte.

Ortaokulda herkesi tanırdım bütün kızları yani hepsini lisede farklı olur mu acaba merak ettim.

İlk gün gidip Full erkeklerle takılma, kız kanka da yap kendine. Şahsen benim için yanımda kimin oturduğu veya kimle konuştuğumun önemi yoktu, herkesle takılırdım lisede. Erkeklerin çoğunun ise sınıfta 4 sene konuşmadığı kızlar bile vardı :D Ortamı dengeli ayarlamak için tavsiyem de ilk gün erkek tayfanın dibine oturma, erkekler zaten cepte.

Benim okul hayatım boyunca kötü olduğum arkadaşım yoktur, sınıfta bizim bir sapık vardı. Fakat yine de arkadaştım yani, en arka tek oturmayı tercih ediyorum dinlemek açısından fakat 43 kişilik sınıfta zor olacak gibi gözüküyor. Hocalar yerlerimizi kendi mi ayarlıyor Lisede'de?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı