Kablonet mi? Düzgün bir internet alsaydınız. Modemi yaklaştırın ve kablolu internet kullanın. Yapabileceğiniz daha fazla birşey yok ISS değiştirmeden.Kablonet
Bakmadım hocam bakayım.
Kablonet mi? Düzgün bir internet alsaydınız. Modemi yaklaştırın ve kablolu internet kullanın. Yapabileceğiniz daha fazla birşey yok ISS değiştirmeden.Kablonet
Bakmadım hocam bakayım.
Kablonet mi? Düzgün bir internet alsaydınız. Modemi yaklaştırın ve kablolu internet kullanın. Yapabileceğiniz daha fazla bir şey yok ISS değiştirmeden.
İlk gün iyiymiş dedirtirler, sonraki gün keserler.Dün gayet iyiydi hocam beni üzmüyordu Ethernet ile bağlıyım zaten.
3. bir kişi internetinize bağlanıp panel şifrenizi değiştirmiş olabilir. Bence modemi sıfırlamalısınız.Yeni hocam.
Panele bağlanamıyorum hocam 192.168.0.1'e girebiliyorum ama şifre ve k. Adı yanlış diyor.
hocam internette yazması gerek aratarak bulabilirsinizYeni hocam.
Panele bağlanamıyorum hocam 192.168.0.1'e girebiliyorum ama şifre ve k. Adı yanlış diyor.
Yeni hocam.
eğer şifre yanlışsa hocam haklı3. bir kişi internetinize bağlanıp panel şifrenizi değiştirmiş olabilir. Bence modemi sıfırlamalısınız.
Hocam ne işe yarıyor bu kodlar işimize yarayacaksa bizde kullanalımKomut Satırını yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodları tek tek ardarda gir ve PC'yi yeniden başlat.
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /registerdns
ipconfig /flushdns
netsh winsock reset
netsh winsock reset catalog
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.