E euedaigreet Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Selam arkadaşlar. 21 yaşımı bitirdim. Lise mezunuyum. 1 yıl daha üniversite sınavına girmek istiyorum fakat 5 ay sonra tecil bitiyor ve okumuyorum. Şu an askerlik tecil edilebilir mi yoksa askerliğe gitmek zorunda mıyım?
Selam arkadaşlar. 21 yaşımı bitirdim. Lise mezunuyum. 1 yıl daha üniversite sınavına girmek istiyorum fakat 5 ay sonra tecil bitiyor ve okumuyorum. Şu an askerlik tecil edilebilir mi yoksa askerliğe gitmek zorunda mıyım?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #11 euedaigreet dedi: Anadolu mezunuyum vallahi ağlıcam ya. Hocam 2 yıldaha beklesem 23 olacağım 30 yaşıma kadar anca bitiririm üniversiteye o zaman. Genişletmek için tıkla... O zaman askerlik şubeye git ve anlat durumunu, belki yardımcı olurlar. Benim aklıma 2 senelik harici çözüm gelmiyor. Mehmet0x1 dedi: Hocam YKS'ye çalışan insanı neden askere çağırsınlar liseyi bitirdiyse tescil ettirir Genişletmek için tıkla... Kanun belli, zamanında gitmezsen kaçak konumuna düşersin. Artı 0 Eksi
euedaigreet dedi: Anadolu mezunuyum vallahi ağlıcam ya. Hocam 2 yıldaha beklesem 23 olacağım 30 yaşıma kadar anca bitiririm üniversiteye o zaman. Genişletmek için tıkla... O zaman askerlik şubeye git ve anlat durumunu, belki yardımcı olurlar. Benim aklıma 2 senelik harici çözüm gelmiyor. Mehmet0x1 dedi: Hocam YKS'ye çalışan insanı neden askere çağırsınlar liseyi bitirdiyse tescil ettirir Genişletmek için tıkla... Kanun belli, zamanında gitmezsen kaçak konumuna düşersin.
M Mehmet0x1 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #12 T21 dedi: O zaman askerlik şubeye git ve anlat durumunu, belki yardımcı olurlar. Benim aklıma 2 senelik harici çözüm gelmiyor. Kanun belli, zamanında gitmezsen kaçak konumuna düşersin. Genişletmek için tıkla... Aksini iddia eden yok hocam YKS'ye çalıştığını bildirerek tescilini devam ettirebilir. Artı 0 Eksi
T21 dedi: O zaman askerlik şubeye git ve anlat durumunu, belki yardımcı olurlar. Benim aklıma 2 senelik harici çözüm gelmiyor. Kanun belli, zamanında gitmezsen kaçak konumuna düşersin. Genişletmek için tıkla... Aksini iddia eden yok hocam YKS'ye çalıştığını bildirerek tescilini devam ettirebilir.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #13 Mehmet0x1 dedi: Aksini iddia eden yok hocam YKS'ye çalıştığını bildirerek tescilini devam ettirebilir. Genişletmek için tıkla... Ben de aksini iddia ettiğini söylemiyorum zaten, "YKS çalışıyorum" gibi bir bahaneyi kabul edeceklerini zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
Mehmet0x1 dedi: Aksini iddia eden yok hocam YKS'ye çalıştığını bildirerek tescilini devam ettirebilir. Genişletmek için tıkla... Ben de aksini iddia ettiğini söylemiyorum zaten, "YKS çalışıyorum" gibi bir bahaneyi kabul edeceklerini zannetmiyorum.
KS KS E euedaigreet Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #14 Tamamdır teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
44AKINCI Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #15 euedaigreet dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kanka şu an ne yaptın bilgi verebilir misin? Artı 0 Eksi
euedaigreet dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kanka şu an ne yaptın bilgi verebilir misin?