21 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı

XMixtelXx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu ana kadar ne sevgilim ne de kız arkadaşım oldu. Aynı zamanda kızlar ile konuşamıyorum, konu bulamıyorum sanki bana içinden "Ne diyor bu ya?" diyecek hissi oluşuyor. Ama etrafımda kızlar ile sevgili olan her 3 erkeğin 2'sinde yanında bir kız olan kişiler görüyorum açıkçası şaşırıyorum. Ama bir erkek olsun sabaha kadar konuşacak konu bulurum, konuşuruz da fakat kızlarda çok fazla çekingenliğim var. Lise zamanında bir kıza sadece sözde yakınlaşma sonucu çıkma teklifi bile değil "Ay bir git be salak!" olaylarından sonra kızlara karşı soğudum. Dediğim gibi şu an herhangi bir sevgili yapma isteği yok sadece kız arkadaş bulup sohbet etmek istiyorum. Ama hiç konuşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgilinin olmayışı çok daha iyi, kızlarla konuşmak zor değil tam tersine erkeklerden daha kolay (bence), bilmiyorum fakat ben de hemcinslerimle konuşurken zorlanıyorum, çevremin uzun zamandır karşı cins ağırlıklı olması olabilir bunun sebebi belki.
"Ay bir git be salak!"
O tarz embesillerden uzak dur derim, arkadaşlığı geçtim nefes almaları bile haram bunların.
şu an herhangi bir sevgili yapma isteği yok sadece kız arkadaş bulup sohbet etmek istiyorum. Ama hiç konuşamıyorum.
Çevrendeki kişilerin tarzı ne söylersen biraz samimiyet kurabilmen noktasında bazı ipuçları verebilirim fakat kızlar ile konuşunca ne olacak ki?
(Tam tersine biraz içlerine girip samimi olursan ne kadar tiksinç olduklarını keşfedebiliyorsun, hani erkekler pistir derler ya bence tam tersi, birbirinin bitini temizleyen maymunlardan farkları yok hijyen konusunda.)

Ama bir erkek olsun sabaha kadar konuşacak konu bulurum, konuşuruz da fakat kızlarda çok fazla çekingenliğim var.
Aynı sorunu yaşıyorum. Fakat pek umrumda değil. Yanımda kardeşim diyebilceğim dostlarım var. O yüzden kız olmamasının pek eksikliğini hissetmiyorum. 17 yaşımdayım bir kız arkadaşım oldu. Birdaha da kolay kolay girmem o işlere. Sanırım kızlarla sohbet kuramama sebebimiz kızlarla çok içli dışlı olmadığımızdandır. Sonuçta bi insanın ilgi alanını espri kapasitesini bilmeden sağlıklı bir sohbet kuramazsın. Takma kafana reis.

Aman olmasın kardeşim bazı kızlar para için durur yanında valla billa ben bi kez sevgilimi trafik kazasında kaybettim efkarlandım 1 Hafta boyunca hayatına bak

Aman olmasın kardeşim bazı kızlar para için durur yanında valla billa ben bi kez sevgilimi trafik kazasında kaybettim efkarlandım 1 Hafta boyunca, hayatına bak.
Geçmiş olsun, adına üzüldüm, kim olursa olsun birisinin değer verdiği birini kaybetmesi üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…