210 Mbps hız iyi midir?

Şahsen benim için çok kötü. 1Gbps internet kullanıyorum ama oyun indirirken bir büyük bir küçük paketli dosya indirdiği için sabit 1Gbps sürekli olmuyor bu yüzden hızını dibine kadar yaşayamıyorum.

Ayrıca diğer dünya ülkelerinde standart haline geldi ve diğer hızlar opsiyon haline geldi. Bizde 1Gbps hala her yerde yok.

Şahsen benim için çok kötü. 1Gbps internet kullanıyorum ama oyun indirirken bir büyük bir küçük paketli dosya indirdiği için sabit 1Gbps sürekli olmuyor bu yüzden hızını dibine kadar yaşayamıyorum.

Ayrıca diğer dünya ülkelerinde standart haline geldi ve diğer hızlar opsiyon haline geldi. Bizde 1Gbps hala her yerde yok.

Tek 1Gbps mi? :D Arkadaşlar Türkiye'nin genelinde hala VDSL kullanılıyor:))

Son düzenleme:
Turkcell'den sözde 1000 Mbps paket alıp internet hızı 50 olunca seviniyorum vallahi :D

Hocam biz hala 50 Mbps'lik paketi 38'lerde kullanıyoruz, ağabeyim 50 yapmak için uğraşıyor ama 50 yapınca da bu sefer inanılmaz derecede kopmalar, ping sorunu, packet loss sorunları oluyor. Defalarca kabloları değiştirttik, modem değiştirttik ama sonuç nafile. Türkiye'de alacağın hizmet bu kadardır. Bir de üstüne 400 500 TL fiyat isterler :)
Ek olarak, GTA 5 indirmek 10 saat falan sürüyor 🥲

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı