2100₺ GTX 1050 Ti Sistem Önerisi

Umut02sencan

Hectopat
Daha fazla  
2100₺ bütçe var bu fiyat oynayabilir. Sistem genel haliyle bu parçaları tercih ettim fakat hangi anakart tercih etmem konusunda önerileri ve sistemin genel haliyle ilgili görüşlerinizi bekliyorum.

PicsArt_02-26-01.44.58.jpg

Resime dahil olmayan kasada bunu tercih ettim.

Everest Rampage Racer Plus Siyah Usb 3.0 + 2.0 Pencereli Gaming Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye için teşekkürler fakat bu kasa daha hoşuma gitti.Ayrıca büyük olmasının bir dezavantajı olmaz diye düşünüyorum.
Sistem küçük olduğu için gereksiz yer işgali ATX kasa almanın bir mantığı yok bana. Ayrıca içine baktığında sistemi göremeyeceksin bile. :D Bu arada anakart nedir?

Anakart olarak h110 alabilirsin ama BIOS güncellemesi yaptırman lazım hangi firmadan aldıysan.

Sistem küçük olduğu için gereksiz yer işgali ATX kasa almanın bir mantığı yok bana. Ayrıca içine baktığında sistemi göremeyeceksin bile. :D Bu arada anakart nedir?

Anakart olarak h110 alabilirsin ama BIOS güncellemesi yaptırman lazım hangi firmadan aldıysan.
Doğru diyorsun sistem küçük evet ama derli toplu olur pek sorun yaşamam o konuda. Anakart olarak bunu
https://www.itopya.com/MSI-H110M-PRO-VD-Intel-H110-Soket-1151-DDR4-2133Mhz-VGA-DVI-Anakart/ düşünüyorum ama daha iyisi olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı