2100 Liraya Kırık PS4 Alınır mı?

Dedektif Denyo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar güvendiğim bir spotçuda 2100 lira kırık PS4 buldum. 2 kol ve 10 oyunla beraber. Online oynamayı çok sevmem zaten olmasa da olur. Yine de danışmak istedim sizce alınır mı ?

Biraz açıklar mısınız niye alınmaz diye ?
Kendin kırsan daha ucuz.
Onu ben de düşündüm ama şimdi alacağım çoğu cihazın yazılımı güncel olacak. Kırık alırsam oyunu kendim atarım zaten. Beni düşündüren garantisinin olmaması.

Konsol almışken online oyun oynamayı tercih ederim. Hikaye bazlı oyunların elbet sonu vardır fakat online oyunlarda böyle bir şey yok, ayrıca arkadaş ortamı olursa daha çok zevk verebilir. Kırılmış konsollara Sony ban atıyor diye biliyorum. 2100₺ kırılmış bir konsol için az değil. Bu parayla orijinal konsol alıp üstüne sevdiğin oyunları satın alabilirsin. Kafan rahat bir şekilde kullanırsın.

@Fro adam gibi cevap verdiğin sağol. Şimdi PSN Plus 14 gün bedava ya, her 14 günde bir hesap değiştirsem ban yer miyim ? Yine korsan gibi oldu ama

İfadeler: Fro
Öyle bir şey yok.
Ancak PSN Plus gerektirmeyen online oyunlar var.
Mesela; Blacklight ve Fortnite
Bunlar benim bildiklerim ve çok sevdiklerim.

Ayrıca unutmayınki korsan-kırdırma- insanlık dışıdır. Orjinale o kadar para veriken bir tek siz mi zekisiniz? Hakka giriyorsunuz.

Son olarak; CD'li oyun alırsan Eminönünden istediğin oyunları takas edebilirsin.

Öyle bir şey yok derken ban yemem anlamında mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…