2100 Liraya Kırık PS4 Alınır mı?

Hayır, başka PSN hesabı açıp bir daha 14 gün PS Plus alamazsın. Hatta o kalktı. Hiç 14 gün alamzsın.
Ben yaz aylarında 3 aylık alıyorum. Gayet ödünelebilir bir rakam. Bu yaz almadım ama :D
 
ARKADASLAR. SUNU SOYLEMELIYIM KI KIRILMA DURUMU GECICIDIR.

PS4'un versiyonu 5.05'den dusuk ise 5.05'e guncelleyip nasil kirilacagini, direk Recep Baltas anlatti. Video cekti.

Sadece sana .PKG oyun indirip Debug Settings'e girip o oyunu yuklemek kaliyor.

RECEP BALTAS'IN VIDEODAKININ AYNISINI YAPTIN DIYELIM. Sistemi kapatip acinca o oyunlar kilitli olacak :) Ve tekrar kirman gerekecek. 15-20 saniye o islemi yapacaksin. Sonra gir istedigin oyuna. (Nerden biliyorsun diye sorma 😈😈 :):D:p)

Hani illa ben kirik almak istiyorum dersen; vatan bilgisayara gidip FAT kasa olmak sartiyla depodan PS4 getirt. %100 versiyonu 5.05'den dusuk olacaktir. Onu aldiktan sonra Recep Beyin videosunu izleyip oyun yukleyebilirsin. Hemde adam akilli garanti olur. Hem 0. Ayrica 2100 liraya PS4 PRO al. Kim bilir. Belki onum sistem versiyonu 4.05'tir :)).

Herhalde Sony salak degildir. Oyunlarin illegal yontemle yuklenmis oldugunu anlamasi zor olmamali. Aslinda kirarak direk garantiyi cope atiyorsun. Ama en azindan makina 0.
 
2100₺ mi? Temiz ikinci el alırım yanına da nereden baksan yine ikinci el 20'ye yakın çılgın oyun alırım. Sonrasında bitirdiğin oyunu takas et yeni oyun al mis gibi.
 
@Furkan17TR dostum bir şey soracağım ama meraktan. Kırık makine aldık diyelim. Bazı pahalı oyunlardan hevesimizi aldık. Sonra online oynayabilmek için güncelledik ve orijinale geçtik. Böyle bir şey yapılır mı ?
 
@rtakak teşekkür ederim zahmet verdim sana da :) Temiz 2.el 1200-1300 liraya bulursam alacağım 2-3 oyunla beraber.
Umarım bulursun.
Sakın kırdırma, oyunların fiyatını herkes gibi öde :)
Ben bugün 2.el oyun aldım mesela. Ucuz çözümlere yönelebilirsin.
2.el değil de eski oyunlarımı verip yenisini aldım.
PS4 oyun takas tavsiyesi
 
@rtakak dostum yine başını ağrıtıcağım ama :) Bugün PS Store baktım biraz, BF4, MGSV gibi oyunlar 20-30 lira civarına düşmüş. Ne sıklıkla böyle indirimler oluyor ?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı