2100₺ Sistem Toplama

Texrtwind

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ben Masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum 2100TL'yi geçmemesi iyi olur. Monitörum var. Sadece kasa istiyorum. İnternette 1.200TL 8 GB RAM'li falan diyen satıcılar var pek guvenemedim. Size sormak istedim bir öneriniz var mı diye. Mesela resimdeki iki ürünün farki sadece kasa mıdır? Alınır mı? Çok oyun oynayan biri değilim ama bir CS:GO oynatsa iyi olur ya da GTA V olabilir. Genel olarak Unity ya da Unreal Engine gibi programlar ile uğraşıyorum. Oyun yapıyorum yani. Tavsiyenizi almak istedim, sizce hangi ürünü almalıyım? 😊
Screenshot_20200520-101546.png
Screenshot_20200520-101558.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbox, İzoly gibi markalara bulaşmayın. i5 yazıp milleti kandırıyorlar. Kullandıkları işlemci 1.nesil anakarta gömülü laptop işlemcileri oluyor. Ekran kartı olarak da R7 240 koyup oyuncu bilgisayarı diye satıyorlar. Günümüz için oldukça yetersiz sistemler. Yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi APU bir sistem toplayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı