2100 TL bilgisayar toplama

CS:GO, LOL gibi oyunları oynayabilirsin ama Forza horizon ya da BF5 felan beklememek gerek. İnternette gt1030 oyun testleri diye aratırsan bulabilirsin.

Union 2200 [Bafır Adam] | R3 2200G AMD Vega 8 Gpu 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com hocam ben olsam bu sistemi alır ve yanına sistemde takılı olan Corsair Vengeance Lpx 8gb 3000mhz Ddr4 Cmk8gx4m1d3000c16 Soğutuculu Bellek (siyah) - GittiGidiyor bu ramin aynısını alıp R3 2200G+16 GB 3000 Mhz RAM sistemi tercih ederdim. Sebebi ise hem yükseltmeye açık hem de G4600'ı ilerde yükseltmek isterseniz şuan benim yaptığım gibi ya satmak ya da ikinci elde sıfır ryzen işlemciler parasına 6.nesil veya 7.nesil i5 veya i7 kovalarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda göründüğü gibi vega 8 ile GT1030 arasında bir uçurum yok. Ben olsam bu sistemi alıp yanına bir tane daha linkini attığım 8 GB RAM'ı alıp ilerde RX 570,RX 580 gibi bir ekran kartı takarak sistemimi tamamlardım. Cronos Phantom Serisi [Donanım Arşivi] | Athlon 200GE ASUS Ph GT 1030 O2G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com ya da bu sistemi alıp ilerde athlon 200GE'yi satıp Ryzen bir işlemciye geçerdim ancak bana kalırsa bu tercihde mantıksız R3 2200G+16 GB RAM seceneği varken. Vega 8 ile bir süre idare edip sonra bir RX 570 takviyesi çok daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı