2100 TL ekran kartı önerisi

Şu anda ROG 1650S uygun fiyatlı alabilirsiniz.

Sisteminiz ne?
Aslında daha sistem belli değil sadece ekran kartı alıyorum ama sistem büyük ihtimalle 3500x b450sh2 olur veya

Ben o zaman bunu alıyorum büyük ihtimalle.
8 GB 5500XT alacaktım ama stok bulamadım.

Aslında daha sistem belli değil sadece ekran kartı alıyorum ama sistem büyük ihtimalle 3500X B450SH2 olur veya.

i5 10400F + B460 daha güzel olur önce yavaştan sistemi toplayın belki piyasa düzelir illa aceliniz varsa Ali Express'de RX 480 4 GB'lar 450 TL gibi bir fiyata geliyor alabilirsiniz. Forumda bir arkadaş aldı

Konuyu buradan takip edebilirsiniz.

i5 10400F + B460 daha güzel olur önce yavaştan sistemi toplayın belki piyasa düzelir illa aceliniz varsa Ali Express'de RX 480 4 GB'lar 450 TL gibi bir fiyata geliyor alabilirsiniz. Forumda bir arkadaş aldı

Konuyu buradan takip edebilirsiniz.
Yani dediğim gibi daha almadım diğer parçaları ama ya i5 460 ya da 3500x 450 olur

Şuan ki piyasa da ilk ekran kartından başlanmaz. İlk olarak işlemci anakart RAM al, 10400f şuan güzel fiyat. 10400f ve B460 alman daha iyi olur öncelikle.
Aslında elimde ekran kartı var 1-2 ay idare ederse şu an diğer parçaları alırım stok gelince belki 1660s bile olabilir ne yapayım sizce

Aslında elimde ekran kartı var 1-2 ay idare ederse şu an diğer parçaları alırım stok gelince belki 1660s bile olabilir ne yapayım sizce
Ekran kartlarını bekle, acele etme. Yeni ekran kartı çıkar, mining işleri biter piyasa düzelir inşallah yakında.

Yeni jenerasyon derdini smileyler ile anlatıyor. Neden üzgün ve kızgın surat yapıyorsunuz ki?

1080 bahsi geçen kartlardan aşikar güçlü. Ben temmuzda 2100 tlye sattım o niyetle tavsiye ettim ama tüm ekran kartları nasibini almış.

Bence 1650s gibi ekran kartlarini bu paralara alacağınıza 2 3 ay idare edin stok bekleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı