2100 TL LOL İçin Sistem Toplama

Rıza Şahin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı gibi "League Of Legends" oyunu için bir sistem toplamak istiyorum, bilgisayarda onun harici bir oyun vs kullanılmayacak zaten. Donanım konusunda bir bilgim olmadığı içinde sizlerin yardımınızı rica ediyorum.

Bütçem 2,100 TL civarı olacaktır. İstisnai durumlar için 150 TL falan arttırabilirim bütçeyi. Sisteme monitör ve mause dahil şekilde bütçem budur. Önerilerinizi merakla bekliyorum ve zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum şimdiden.

Not: Benzer konuları araştırdım forumda, ama sonucunda hergün yeni birşey çıkıyor ve fiyatlar düşüyor. Bu yüzden tekrar açıyorum konuyu.

100 lira aştı ama buyur: (Çok oyun vs kullanmıyorsan HDD'yi 500 GB yapabilirsin.)

Dosya Ekleri

• sshot-1.png
    sshot-1.png
    78,5 KB · Görüntüleme: 506
Sadece LoL için 1500 TL yeterli olur. LoL her PC'de açılır zaten.
Ben size DDR4 bir sistem topladım. Bunu alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 146622

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Üstüne monitör, güç kaynağı ve mause ekleyince kafa kafaya geliyor zaten benim bütçem ile.
Ayrıca sadece açması değil, en yüksek grafiklerde oyunu hiçbir kasma yapmadan oynayabilmek istiyorum.
Böyle ani patlama türü şeylerde hiçbir takılma yapmasını istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı