2100 TL LOL İçin Sistem Toplama

Hocam verdiğim sistemde kasanın içinde güç kaynağı mevcut.
Monitör dahilse bu sistemi alın.
Eki Görüntüle 146633

Yüksek olasılıkla bunu toplayacağım farklı fikirler gelmez ise.

Sadece LOL içinse 1500- 1600 liralık bir kasa alıp kalan paraya güzel ekipmanlar almanı tavsiye ederim kardeşim.

Ekipmandan kastınız nedir? Mause, klavye?

Sadece LoL için 1500 TL yeterli olur. LoL her PC'de açılır zaten.
Ben size DDR4 bir sistem topladım. Bunu alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 146622

Hocam verdiğim sistemde kasanın içinde güç kaynağı mevcut.
Monitör dahilse bu sistemi alın.
Eki Görüntüle 146633

Birde paylaştığınız ekran kartlarının biri 128bit, diğeri 256bit bu nasıl bir fark oluşturuyor @Aryalore

Hocam R7 370 daha güçlü bir kart. 1080p monitörün yanında güzel gideceğini düşündüm.

Bit olayını araştırdım biraz size sorduktan sonra, anladım biraz daha.

Ama araştırma yaparken bir kaç birşeye kafam takıldı örneğin; SSD takmak, bunun için bir bütçe ayarlasam ekstradan bana faydası dokunur mu?

Bir diğeri ise kasanın tek fan çıkışlı olması. İleride içindeki ekipmanları yükselttiğim zaman bu kasa yeterli olur mu?

Teşekkürler.

En iyisi ben size monitör+SSD'li bir sistem toplayayım.
upload_2016-3-8_14-14-42.png

Bütçenizi biraz daha zorlayarak bu sistemi alın. İleride sadece ekran kartını upgrade ederek üst düzey oyun için kullanabilirsiniz.
İsteğe bağlı olarak işlemciyi de yükseltebilirsiniz. Yani upgrade için uygun bir sistem ama siz sedece LoL için kullanacaksınız gereksiz.

En iyisi ben size monitör+SSD'li bir sistem toplayayım.
Eki Görüntüle 146807
Bütçenizi biraz daha zorlayarak bu sistemi alın. İleride sadece ekran kartını upgrade ederek üst düzey oyun için kullanabilirsiniz.
İsteğe bağlı olarak işlemciyi de yükseltebilirsiniz. Yani upgrade için uygun bir sistem ama siz sedece LoL için kullanacaksınız gereksiz.

İlgin için çok teşekkür ederim, sana zahmet veriyorum ama benim için cidden önemli bir husus.
Allah razı olsun senden.

O zaman önerdiğiniz ikinci sistemi topluyorum. Sadece kasa olarak daha şık durduğu için son önerdiğiniz kasayı almayı düşünüyorum. Bu herhangi bir donanımsal sorun yaratmaz herhalde sistemde?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı