2100 TL Monitör Tavsiyesi

Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 |
Meslek
Üniversite Öğrencisi
PC destekli TV al ben öyle yapıyorum.
Evet hocam haklısınız monitörden daha ucuz ve daha büyük ne farkı var anlamadım. Hem Netflix falan izle YouTube'a gir başka projelerde kullan TV izle. Monitörden daha mantıklı bence.

Hocam aklıma bir tek bu geldi kusura bakmayın monitor değil ama kullanılabiliyor galiba.
Hocam bu çok mantıklıymış bilgisayarım da yatağımın karşısında artık yatarken netflix izlerim

Hocam 5700XT'ye sahipsiniz imzanıza göre. 2K 144hz daha iyi olacaktır Bu monitör.

Hocam pek 2k istemiyorum ama düşüneceğim

Galiba aradığınız bu AOC 27 Rampage almayın efendim Everest'in markası olduğu için o da kalitesiz.

165hz olup fiyat performans olarak düşünmüştüm biraz ama aslında biraz da haklısınız şuana aldığım tüm rampage ürünleri 2-3 ay içersinde bozuldu

Hocam TV almak isterseniz ben size arastirarim. Ama gerçekten daha mantıklı TV almak aynı zamanda oyun oynarken TV izlersiniz.

TV'lerde input lag dediğimiz olay çok feci. Oyun zevkinizi aşırı baltalar, ETS bile oynanmıyor TV'de zevkle.
Ets' oynuyorum şahsen şöyle bir TV var çok sıkıntı oldmadi ama başka oyunlarda nasıl bilemem. Ben o yönünü düşünmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…