- Makaleler
- 6
Dostum 5700XT ile 2K çok daha iyi olur inan bana. BF5 falan cam gibi
.
TV'lerde input lag dediğimiz olay çok feci. Oyun zevkinizi aşırı baltalar, ETS bile oynanmıyor TV'de zevkle.
Dostum 5700XT ile 2K çok daha iyi olur inan bana. BF5 falan cam gibi.
Şu anki monitörün ne? Ekran kırıksa yani normal çizgi olması.Ben 1080p almayı düşünüyordum ama fikrimi değiştirdim bide bu kırık monitör ile nasıl daha uzun süre devam edebilirim şuan dolar 7tl şu corona olayını bekliyorum bitip doların düşmesini ekranımdaki çizgi sayısı her açtığımda artıyor bir fikrin var mı
Şu anki monitörün ne? Ekran kırıksa yani normal çizgi olması.
2K al bence benim attığımı. 165hz ile 144hz arasında fark olacağını sanmıyorum zira 240hz ile 144hz arasında bir fark gözlemleyemedim ben.
Monitörün eh yani çok da iyi değil. Kırıksa yeni almalısın kesinlikle. 2K'da çok daha iyi olur o attığım monitörü 1 ay sonra ben de alacağım şu an param yok o kadarPhilips 27" 278e8qjab/00 curved oyuncu monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Philips 278e8qjab/00 curved oyuncu monitör en uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Philips 27" 278e8qjab/00 curved oyuncu monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Philips 278e8qjab/00 curved oyuncu monitör en uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sabah sol taraftaki çizgilerin sayısı 5 tane civarındaydı ama o sayı arttı ondan dolayı dedim ayrıcana sağ taraftaki alttaki çizgi de yoktu tüm görüntüyü kaybetmek istemediğimden dedim beni de 1 ay irade etmesi lazım bu monitörün dolar 7 tl iken almak manyaklık olurMonitörün eh yani çok da iyi değil. Kırıksa yeni almalısın kesinlikle. 2K'da çok daha iyi olur o attığım monitörü 1 ay sonra ben de alacağım şu an param yok o kadar.
2 monitör var zannettim bir anSabah sol taraftaki çizgilerin sayısı 5 tane civarındaydı ama o sayı arttı ondan dolayı dedim ayrıcana sağ taraftaki alttaki çizgi de yoktu tüm görüntüyü kaybetmek istemediğimden dedim beni de 1 ay irade etmesi lazım bu monitörün dolar 7 tl iken almak manyaklık olur
Eki Görüntüle 555588
2 monitör var zannettim bir an. Hocam o ekranla oyun oynamayı bırak Instagram'da zor gezilir
.
Ama bir bakarsın Dolar 8 olur. Belli olmaz paran varsa al bence.
Alana kadar kolay gelsinAslında cs oynamayı denedim pencere moduna alıp sağ tarafta inanın oynanıcak gibi değil dediğiniz gibi şuanlık sadece internette dolaşmama yardımcı olsun yeter![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.