2100 TL PC Toplama

Tolga Tokgöz

Hectopat
Daha fazla  
toplama pc.jpg

Bu sistem ile ilgili görüşlerinizi rica ederim. Alttaki PC'ye alternatif olarak topladım. genel şirket işleri ve giriş orta düzey solidworks kullanılacak...

HP 400 MT G4 i7-7700 1 TB 4 GB Windows 10 Pro 64 bit

Firmaya linkteki HP 400 MT'ye ek olarak R7 240 ekran kartı ve artı 8 GB RAM önermişler toplam 900 dolar demişler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım bu sistemi almaya çalışarak paranı çöpe atmamışsındır. Ekran kartı tam anlamıyla o işlemcinin yaninda ezilir. Bunun yerine itopyadan hazır sistemlerden birini seçebilirsin.

Sn. bilalbayram13

Daha iyisi toplanabilir demek maalesef yeterli olmuyor. Alternatif sistem önerinizi eklerseniz sevinirim.

Sn. Dr.Kuki

Topladığınız 1500 TL sistem işlemci olmadan mı çalışıyor acaba? :)

Ayrıca yukarıda belirtilen özelliklerin altına kalan bir özellik teklif etmemiz mümkün değil...

Not;

HP 400 MT G4 i7-7700 1 TB 4 GB Windows 10 Pro 64 bit

Firmaya linkteki HP 400 MT'ye ek olarak R7 240 ekran kartı ve artı 8 GB RAM önermişler, toplam 900 dolar demişler. Ben aynı kalite sistemi 2100 TL ye topladım. Buna alternatif var ise önerilerinizi rica ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı