2100 TL sistem toplama

Arkadaşlar 2 oyun oynuyorum sadece onu da yüksek performans oynamayı tercih ediyorum. Yoksa PC de yaptığım tek şey Youtube da gezinmekten ibaret. Lakin son 2 yorumda biraz karıştı kafam. Kasa konusun da özellikle Zalman hariç ne kullanıla bilir? Zamanla kasaya eklemeler yapa bilirim.

Zalman dışında pek çok marka var.Xigmatek,Color Master gibi pek çok marka var topladığım sistemdeki kasayı kalitesine göre çok ucuz olduğu için koydum.Ve eklemeler derken neyi kastediyorsun ?

Zalman dışında pek çok marka var.Xigmatek,Color Master gibi pek çok marka var topladığım sistemdeki kasayı kalitesine göre çok ucuz olduğu için koydum.Ve eklemeler derken neyi kastediyorsun ?

SSD & RAM vb. pek bilgili değilim ama bunların arttırıldığını duydum o yüzden zamanla arttıra bilirim diye düşünüyorum. Başka eklemeler yapıla bilir mi? Sistemi iyileştirmek adına?

Evet yapılabilir ileride ilk değiştirmeniz gereken parça ekran kartıdır daha sonra işlemci sonrada ram.Fakat bu sistem sizi tahminen 3 veya 4 yıl götürür o zamana kadar para biriktirmelisiniz.:)

Teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için. Umarım sorunsuz bir şekilde bu parçaları toplaya bilirim.

MSİ GTX 960 4G modeli ile 2100 TL lik bir sistem için maksimum performansı alacağınızı düşünüyorum.
Tek eksik SSD onuda sistemin temel parçası olmadığı için eklemek istemedim. Sizde benim yaptığım gibi sonradan elinize para geçerse alabilirsiniz. SSD için tavsiyem ise kesinlikle Samsung 850 Evo'dur.
Son olarak 500W PSU bu sistem için yeterli hatta fazla bile ama eğer update falan yaparım derseniz yükseltebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun kardeşim.
2100.png

Son düzenleme:
4x2 gskill ripjawsx kullanın dual chanel olark sonra i3 4160 a soğutucu ya gerek yok onu bi çıkartın gtx 750ti gayet iyi kardeşim ssd 120 gb çok yeterli vede anakart asus h81m plus kullan wd blue 1 tb corsair carbide alabilirsin zalmanlar kalitesi biraz düşük yani bu bileşenlerle
2100 tl ye bile gelmiyor :) bu sistem çok iyi senin için.
kardşeim aslında soğutucu koymamızın sebebi şuki yeni oyunları 2 saaten fazla oynayınca fps dropları başlıyor kendim yaşadğım için herkese işlemci soğutucu öneriyorum sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı