2100 TL'ye Monitör Önerisi

Ben monitörümden gayet memnunum.
Memnun olduğunuzu biliyorum. Ancak sizde sorun çıkmadı diye kimsede çıkmayacak diye bir şey yok. Modelde ghosting ve ölü piksel sorunları var. Rampage o kadar rezalet bir marka ki bu tarz bir sorun yaşadığınızda karşınızda bir muhattap bile bulamazsınız.

Siz aldınız ve sorun yaşamadınız diye kullandığınız ürüne adeta bağlanıp her yerde önermeyi bırakın lütfen.

Kalıplaşmış teknopat sosyal yorumu çok aldırış etmeyin.

Saygısızlık etme.

Ben memnunum sen beğenirsin beğenmezsin senin düşüncen arkadaşım.
Memnun olduğunuzu biliyorum. Ancak sizde sorun çıkmadı diye kimsede çıkmayacak diye bir şey yok. Modelde ghosting ve ölü piksel sorunları var. Rampage o kadar rezalet bir marka ki bu tarz bir sorun yaşadığınızda karşınızda bir muhattap bile bulamazsınız.

Siz aldınız ve sorun yaşamadınız diye kullandığınız ürüne adeta bağlanıp her yerde önermeyi bırakın lütfen.

Neden şuan linç yiyorum acaba MSI monitörüm olmasını bende çok isterdim. Ve her yerde övmüyorum konu açmış arkadaş bence nacizane memnun kaldığım ürünü söyledim.

2K bir monitörden bu monitöre geçtim.Diğer monitörleri bilmem ama bu monitörün gerçekten 27 1080p olması hiçbir sorun teşkil etmedi pixel vs dibinden bile görünmüyor

Konudan bağımsız olacak ama ekran çok büyük gelmiyor mu? Daha önce kaç inç kullanıyordunuz?
daha önceden 17 inç kullanıyordum çok büyük bir geçiş oldu ama hiçbir sıkıntı yaşamıyorum gözüm alıştı.

Saygısızlık etme.

Ben memnunum sen beğenirsin beğenmezsin senin düşüncen arkadaşım.

Neden şuan linç yiyorum acaba MSI monitörüm olmasını bende çok isterdim. Ve her yerde övmüyorum konu açmış arkadaş bence nacizane memnun kaldığım ürünü söyledim.
Hocam yanlış yere saldırmışsın ben sana aldırış etme diyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı