2100 TL'ye Notebook önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben masaüstü bilgisayar alacaktım. Fakat durum değişikliği olduğu için notebook almam gerek. Bütçem 2.100TL. Ekran kartı mümkünse 128 bit olan bir notebook önerebilir misiniz? Vatan bilgisayar'dan alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'dan başka bir çok güvenilir site var. Biraz bütçe arttırıp bunu alırsanız çok iyi olur.
Oncelikle oyun ağırlıklı bir bilgisayar istemiyorum. Cünkü beni iyi kötü idare eden bir masaüstü bilgisayarım var ama okulum dolayı notebook lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerileriniz için çok teşekkür ederim cumartesi elime bir miktar daha para geçti bende vatan bilgisayar'a gittim ordaki modelleri inceledim ilk başta Z510 modeline baktım çok gözüm tutmadı bu modeli açıkçası çünkü klavye ışıklandırılması bile yoktu (Başka markalarda olup olmadığını bilmiyorum sadece Lenovo'da gördüm) ekran kartının yurt dışındakilerden hariç 64 bit olması beni memnun etmedi satıcı Casper'ın yeni bir modeline yöneltti tam modelini bilmiyorum fakat yeni kasa ve GT745M ve İ7'li bir modeldi Casper'ın kalite konusunda kötü olduğunu bildiğim için onuda almadım satıcı bana Y510P'ler de indirim olduğunu söyledi 2670TL idi benim de o zamanki bütçem tamım tamına 2750 TL idi bende bu modeli aldım bir tek touch pad'i pek hoşuma gitmedi onun dışında çok hoş bir notebook herkese tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı