21000 TL laptop önerisi

• Konuyu başlatan Gokn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.313
Bütçe
22000
Evet monitör güzel ama G-Sync'li monitörlere bakmak daha mantıklı olur bence.
G-sync barındıran Msi Optix marka bir monitör buldum fakat Msi ölü pikselde iade almıyor diye duydum.
Link:

G-Sync barındıran MSI Optix marka bir monitör buldum fakat MSI ölü pikselde iade almıyor diye duydum.
Link:

Doğru duymuşsunuz hocam G-Sync'li monitör önemli ama DP kablosu alınıp 2500TL'ye oddesy G5 alınabilir fiyatı uygun ve 2K çözünürlüğe sahip.

Bu paraya alacağınız bir masaustu sizi yaklaşık 7-8 yıl ultra ayarlarda götürür ve minimum 12 13 senesi var. Eğer laptop düşünürseniz 5-6 yıl ultrada , yaklaşık 9 10 yıl da normal götürür diye düşünüyorum konuyla alakası yok ama :)

Hocam monitörler hakkında çok fazla bilgim olmadığı için atmak istemedim, ayrıca bütçesinin biraz üzerine çıkarsa çok iyi monitörler bulunabilir.
Monitör olarak bu iyi midir? Güzele benziyor fakat alacaksa bütçesinin biraz artması gerekir.
İyidir fakat düşük ışıkta falan siyahlar kötü. Tek sıkıntısı o olabilir. Klasik IPS işte.

Hocam güzel sistem fakat arkadaş monitör dahil 21 bin TL diyor bence RTX 3070 olan bir sistemde kesinlikle 2K monitör gerekir.

Aslında 25k gibi bir bütçem var yanına monitör almayı planlıyordum ama başlık altında doğru olmaz diye yazmamıştım.

Monitör olarak 27" 2K 144 - 240Hz monitör almayı düşünüyordum. Ama laptop ekranı çok küçük kalabileceğinden sonradan 24" bir monitör de alabilirim. Bütçem ikisini birlikte almaya yetmez büyük ihtimal.

Dizüstü almak istememin sebebi sadece sistem değil aslında. Bilgisayar başında çalıştığımdan hep aynı odada olmaktan daralıyorum ve farklı yerlerde çalışmak istiyorum. O yüzden dizüstü almak daha mantıklı geliyor.

Aslında 25k gibi bir bütçem var yanına monitör almayı planlıyordum ama başlık altında doğru olmaz diye yazmamıştım.

Monitör olarak 27" 2K 144 - 240Hz monitör almayı düşünüyordum. Ama laptop ekranı çok küçük kalabileceğinden sonradan 24" bir monitör de alabilirim. Bütçem ikisini birlikte almaya yetmez büyük ihtimal.

Dizüstü almak istememin sebebi sadece sistem değil aslında. Bilgisayar başında çalıştığımdan hep aynı odada olmaktan daralıyorum ve farklı yerlerde çalışmak istiyorum. O yüzden dizüstü almak daha mantıklı geliyor.

O zaman attığımız MSI modelini alabilirsiniz. Zaten alınabilecek diğer model 25K'dan başlıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı