21000 TL'ye kasa - monitör - klavye ve mouse dahil sistem önerisi

Bütçe
21000

Tunhizm

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, 21.000 TL'lik bir bütçem var. İçinde kasa, monitör, klavye ve mouse olan bir sistem toplamak istiyorum ama parçalar hakkında çok bir bilgim yok ve ne zaman kuracağım hakkında kararsızım. Bana oyun için güzel bir toplama ya da hazır sistem önerisi ve sistemi ne zaman kurarsam daha iyi olacağı hakkında bilgi verir misiniz?

Kasa Vento SSD1TB olarak özlelleştirip ikisini alabilirsin.

Bu monitör yerine Samsung Odyseyy G3 24" alsam olur mu? Samsung LS24AG300NRXUF 24' 1 MS 144 Hz Full HD VA Monitör Fiyatları ve Özellikleri

@584297 peki hocam, AMD R5 5500 - RX 6600 8G - A520M K V2 1.0 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ben böyle bir sistem alamayı düşünüyordum. Bana bu sistem hakkında fikirlerinizi ve sizin attığınız sistem ile arasındaki farkı söyleyebilir misiniz?
6600 a750 çoğu zaman denk performans veriyor işlemcileride öyle ama sizin attığınız sistem pahalı. En büyük fark o.

6600 A750 çoğu zaman denk performans veriyor işlemcileride öyle ama sizin attığınız sistem pahalı. En büyük fark o.

A750 gereksiz enerji tüketimi yapıyor ve bazı oyunları desteklemiyor diyorlar. Bu yüzden A750'yi almakta kararsızdım. Sizce bu bilgilerin ne kadarı doğrudur hocam?

A750 gereksiz enerji tüketimi yapıyor ve bazı oyunları desteklemiyor diyorlar. Bu yüzden A750'yi almakta kararsızdım. Sizce bu bilgilerin ne kadarı doğrudur hocam?
Çogu oyunu yine oynatıyor misal Detroit Become Human ı desteklemiyor. Ama bu fix gelmeyecek anlamınada gelmiyor kart yeni. Hadi bunuda geçtim 6600 alternatif olarak aldın diyelim ondada Watmann hatası yaşama ihtimalin yüksek birsürü konu var burda. Sıfır sorunsuz deneyim istiyorsan bütçe yükseltip Nvidia bakacaksın.

Çogu oyunu yine oynatıyor misal Detroit Become Human'ı desteklemiyor. Ama bu fix gelmeyecek anlamınada gelmiyor kart yeni. Hadi bunu da geçtim 6600 alternatif olarak aldın diyelim onda da WattMan hatası yaşama ihtimalin yüksek bir sürü konu var burada. Sıfır sorunsuz deneyim istiyorsan bütçe yükseltip NVIDIA bakacaksın.

Peki hocam, zamanınızı ayırıp beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Attığınız sistemi bir düşüneceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı