2100TL'ye sistem önerisi

Bütçe söyle senin için kuralım yenisini ve ne için istediğini de belirt. 
SSD kalksın mı ? :) Şaka yapıyorsunuz herhalde. Yeni bir sistem topluyorsun ve SSD' siz ?
SSD her sistem için gerekli değil bilmiyorsan yazma.
Oyun oynayacaksan büyük fark yaratmıyor.

Bütçe söyle senin için kuralım yenisini ve ne için istediğini de belirt. 

SSD her sistem için gerekli değil bilmiyorsan yazma.
Oyun oynayacaksan büyük fark yaratmıyor.

Büyük farkı bırak fark bile olmuyor. COD GHOST'ta yeni bölüme geçerken başımı klavye'ye koyup bekliyorum resmen.

Ya arkadaş oyun mu oynayacaksın o zaman SSD çıkar, FX8320 al, Hyper 212 evo alma stok kullan artan parayla PowerColor PCS+ R9 290 al. Bu ekran kartıyla her türlü oynarsın.
Bu ekran kartı beni 4-5 sene idare etmez mi? Ona göre önerinize kulak vericem.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 290 alırsan 3-4 yış tahminimce ultrada götürür ama ilerde ne tir grafikte oyunlar çıkar bilemeyiz ve buna göre kartın performansı değişir tabi. Ama ben genelde NVİDİA tarafındayım ve GTX 770 alırsanda 3 yıl filan ultrada gider. R9 290 alabilirsiniz tabi çok güçlü bir karttır.

Ben aldım SSD SAMSUNG 840 EVO. Günlük kullanımda hiçbir işime yaramıyor. PC hızlı açılıyor o kadar. Oyun oynarken LOADİNG'te beklemeyim filan dedim ama oyunu SSD'ye kurmak gerekiyormuş. Zaten 120 GB kuramam ki. Oyun PC'sinde ekran kartı en önemli bileşen ona yüklenin. 

İllada SSD alıcaksa o zaman işlemciden kısmalı. Yada benim gibi hiçbir şeyden kısmasın GTX 760 alsın 2 sene sonra UPDATE yapar.:D
E haliyle oyun SSD'ye kurulursa SSD'nin gücünden faydalanırsın, öok ilginç bir düşüncen varmış.

R9 290 alırsan 3-4 yış tahminimce ultrada götürür ama ilerde ne tir grafikte oyunlar çıkar bilemeyiz ve buna göre kartın performansı değişir tabi. Ama ben genelde NVİDİA tarafındayım ve GTX 770 alırsanda 3 yıl filan ultrada gider. R9 290 alabilirsiniz tabi çok güçlü bir karttır.
Bütçe dolayısıyla asus gtx 670 directcu 2 almak istiyorum beni 4-5 sene medium a yetecek kadar götürsün yeter zaten sonra yine toplarım 17 yaşındayım yazın calisip almak istiyorum. Peki bu pcde herhangi bir uyumsuzluk olur mu?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı