2100TL'ye sistem önerisi

Olmaz, GTX 670 yerine 760 tercih edilmeli. Daha yeni bir kart. GTX 760 3 sene orta ayarlarda raha oyun oynatır bence. Ama dediğim gibi SSD'yi çıkar ve GTX 770 al bence. Yararına olur. 

Bu sistem iyi olmuş.DVD RW'dır eksik. İlerde bi tane daha 4 gb ram eklersin tamam. 

Bu sistem iyi olmuş.DVD RW'dır eksik. İlerde bi tane daha 4 gb ram eklersin tamamdır.

Bütçe söyle senin için kuralım yenisini ve ne için istediğini de belirt. 

SSD her sistem için gerekli değil bilmiyorsan yazma.
Oyun oynayacaksan büyük fark yaratmıyor.
Şimdi sana burda SSD'nin ne işe yaradığını mı anlatayım ? bırakın şu boş lafları. SSD heryerde,herzaman,herşeyde faydası vardır.

Büyük farkı bırak fark bile olmuyor. COD GHOST'ta yeni bölüme geçerken başımı klavye'ye koyup bekliyorum resmen.
Ya arkadaşım oyunun başında tabiki bekleyeceksin. Siz konuyu oyunun açılma hızına kadar düşürmüşsünüz. Bir parçayı değiştirerek o farkı anlayamazsın ki. Bütün sistemi değiştirmen bile sana bu oyunu gözle görülür bir şekilde açmayacak.

Hayır ya ben günlük kullanım açısından dedim. Sürekli dosya ile işin yoksa filan gereksiz. He iyi bir ekran kartı alırsın bütçen vardır SSD'de alırsın. Ama ekran kartı ön planda olmak zorunda. SSD yine alınır, her zaman ekran kartı değiştiremiyoruz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı