2100TL'ye sistem önerisi

Ben Vatan'a toplattım, gayet güzel topladılar. Ancak her şube aynı değil.

Bende vatana yaklaşık 1,5 hafta önce pc toplattırdım. Adam anakartın içinden çıkan sata kablolarının birini ya da 2 sini almış . Zaten bende fazladan vardı

Aksesuarların tamamını istediğinizi, hava dolaşımının rahat olması için kablo yönetimi rica ettiğinizi, ön panel bağlantılarının sizin için önemli olduğunu hatırlatırsanız konuyla ilgili hassasiyetinizi anlayacaklardır. O saatten sonra da sıkıntılı iş yapacaklarını sanmıyorum. Nihayetinde sıkıntı durumunda kendileri uğraşacaklar montajla tekrar

1- Daha önce hiç Vatan'dan alışveriş yapmadım
2- Kutuları verirler ve parçacıklarıda verirler diye umuyorum.
3- 8GB Flash Bellekle hiçbir sorun olmadan rahatça Windows 8 kurabilirsin

Dipnot: Öncelikli şiddetli tavsiyem Windows 8.1 x64 Bit'tir

Sistemi aldınız mı? Almadıysanız ufak değişiklikler yapmak gerek.

Biz toplattırdık hiç sorun çıkmadı tıkır tıkır çalışıyor

Sistemi aldınız mı? Almadıysanız ufak değişiklikler yapmak gerek.

Evet parçaları aldım, pazartesi sizi ararız gelir alırsınız dediler .
Ne gibi değişikler siz yazın hem arkadaşlar aynı hataya düşmez hemde bilgilenmiş oluruz.

Hafta sonu toplamıyorlar ve size önerim montajı onlara yaptırmayın. Windows 8 lisans ücreti sormak için gitmiştim ve dolanıyordum mağaza içinde biraz sonra kasaların montajının yapıldığı kısma bir geldim her şey karman çorman, adam elindeki tornavidayla anakarta abanıyor falan. Her şube böyle değildir ama yinede biliyorsanız siz, bilmiyorsanız tanıdığınız biri montajı yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…