2100TL'ye sistem önerisi

Bende vatana yaklaşık 1,5 hafta önce pc toplattırdım. Adam anakartın içinden çıkan sata kablolarının birini ya da 2 sini almış :D . Zaten bende fazladan vardı :p
 
Aksesuarların tamamını istediğinizi, hava dolaşımının rahat olması için kablo yönetimi rica ettiğinizi, ön panel bağlantılarının sizin için önemli olduğunu hatırlatırsanız konuyla ilgili hassasiyetinizi anlayacaklardır. O saatten sonra da sıkıntılı iş yapacaklarını sanmıyorum. Nihayetinde sıkıntı durumunda kendileri uğraşacaklar montajla tekrar :)
 
1700 liralık bir oyun bilgisayarı toplamıştım kendimce fakat tavsiyeler sonucu 2100 liralık bir sistem yaptırmaya karar verdim.
Parçalarım şöyle:


Şimdi bu parçalarda sorun görmedi mağaza görevlileri ama daha önce Vatan'dan sadece bir kulaklık aldım sorun çıkmadı.
  • Vatan bilgisayarın montajı çok eleştirilmiş, bir sorun çıkar mı?
  • Parçaların kutularını ve ek parçacıkları verirler mi?
  • Sisteme DVD sürücüsü eklemedim. 8 GB flash bellekle Windows 8 kurabilir miyim?
1- Daha önce hiç Vatan'dan alışveriş yapmadım :)
2- Kutuları verirler ve parçacıklarıda verirler diye umuyorum.
3- 8GB Flash Bellekle hiçbir sorun olmadan rahatça Windows 8 kurabilirsin

Dipnot: Öncelikli şiddetli tavsiyem Windows 8.1 x64 Bit'tir
 
Her çalışanına laf edemem, iyisi de var kötüsü de. PC toplayanlar hatasız yapmış ama HDD'yi garantiden sonra montaj edenin kör olduğunu düşünüyorum.
 
Hafta sonu toplamıyorlar ve size önerim montajı onlara yaptırmayın. Windows 8 lisans ücreti sormak için gitmiştim ve dolanıyordum mağaza içinde biraz sonra kasaların montajının yapıldığı kısma bir geldim her şey karman çorman, adam elindeki tornavidayla anakarta abanıyor falan. Her şube böyle değildir ama yinede biliyorsanız siz, bilmiyorsanız tanıdığınız biri montajı yapsın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı