Çözüldü 212 ile başlayan numaralar kumar reklamı yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eneswq

Picopat
Az önce 212'li biri aradı ve kumar reklamı yaptı. Alperen diye biriyle mi görüşüyorum dedi. Hayır dedim. Bu tarz numaralar ayda 1 kere arıyor. Bu numaralardan nasıl kurtulurum ve Alperen olayını anlamadım. Numaram yayılmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
iPhone kullanıyorum.

Technopat'ın kendi YouTube kanalında paylaştığı bir video üzerinden konuşuyorum. Begone diye bir uygulama mevcut. Bununla spam aramaları engelleyebiliyorsunuz. Harici olarak spam SMS'leri engellemek için ise junkman uygulamasını deneyebilirsiniz.
Google play Store'dan Google telefon uygulamasını indir ayarlar spam ve engelleme kısmından seçenekleri aç.
Beni 2 günde bir arayanlar var.
Link: Phone by Google - Apps on Google Play

Screenshot_2025-03-11-15-15-56-922_com.google.android.dialer-edit.jpg

Az önce 212'li biri aradı ve kumar reklamı yaptı. Alperen diye biriyle mi görüşüyorum dedi. Hayır dedim. Bu tarz numaralar ayda 1 kere arıyor. Bu numaralardan nasıl kurtulurum ve Alperen olayını anlamadım. Numaram yayılmış olabilir mi?
Reklam amacıyla arıyorlar. Beni her saat başı minimum 2 numara arıyordu ben de n0vaz arkadaşımızın dediği gibi spam aramaları etkinleştirdim gelmiyor bana.

iPhone kullanıyorum.

Technopat'ın kendi YouTube kanalında paylaştığı bir video üzerinden konuşuyorum. Begone diye bir uygulama mevcut. Bununla spam aramaları engelleyebiliyorsunuz. Harici olarak spam SMS'leri engellemek için ise junkman uygulamasını deneyebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı