Telefon 212 ile başlayan ve diğer hatlara kapalıyken başka numaralar tarafından aranabilir mi?

mirac_34

Picopat
Makaleler
1
212 ile başlayan ve diğer bütün numaraları engelledim arkadaşlar. Telefonumda arama engelleme var, rehberimde kayıtlı olanlar hariç hiç kimse beni arayamayacak. Sizce bu önlemden sonra beni arayabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıtsızlar arayamaz.

Call black list diye Playstore de veya apple Store'de program mevcut sms engelleme ve rehberine kayıtlı olmayan numara engelleme gibi güzel özellikleri var tavsiye ederim tam koruma sağlıyor diğer husus olarak nasıl engelledin 212 li numaları bilmiyorum lakin tavsiye ettiğim programla %100 sonuç alırsınız rahatsız edilmezsiniz...

Call Black list diye Play Store de veya Apple Store'de program mevcut SMS engelleme ve rehberine kayıtlı olmayan numara engelleme gibi güzel özellikleri var tavsiye ederim tam koruma sağlıyor diğer husus olarak nasıl engelledin 212'li numaları bilmiyorum lakin tavsiye ettiğim programla %100 sonuç alırsınız rahatsız edilmezsiniz...

Oppo marka telefon kullanıyorum hocam kendi özelliği var hatta baştan uyarıyor."beyaz listeye aldığınız numaralar hariç hiçbir gelen arama ve mesaj kabul edilmeyecektir."diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı